Haberler

Doktor Başkan'dan Kanser Hastalarına Ziyaret

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kanser Haftası dolayısıyla Hafsa Sultan Hastanesi'nde tedavi gören kanser hastalarını ziyaret ederek, acil şifalar diledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 1-7 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kanser Haftası dolayısıyla Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hastalarla sohbet eden Başkan Çerçi, çiçek takdim ederek acil şifalar diledi.

HEKİM BAŞKAN KANSER HASTALARI ZİYARET ETTİ

Kanserin dünyada ölüm nedenleri arasında kalp-damar hastalıklarından sonra 2. sırada geldiğine vurgu yapan Başkan Çerçi, hastalıktan kurtulmada erken teşhisin önemine dikkat çekti. Belli bir yaştan sonra düzenli hekim kontrolünde olunması gerektiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı, "Kanser Haftası'nda onkoloji hastalarımızı ziyaret edip acil şifalar dileyelim istedik. Kanser dünyada ölümler sıralamasında 2. sırada yer alıyor. Kanserde erken teşhis büyük önem taşıyor. Bu hafta da özellikle hastalıkta erken teşhisin önemine dikkat çekiliyor. Onkoloji, hekimler açısından da fedakarlık gerektiren bir alan. Devletimizin imkanları geçmişten çok daha iyi. Şifa veren ellere de başarılar diliyoruz" diye konuştu.

ESKİ MESAİ ARKADAŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Tıbbi Onkoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gamze Göksel Öztürk de Başkan Çerçi'ye gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Onkoloji bölümünün ileri teknolojiyle hizmet verdiğini dile getiren Öztürk, "Manisa'da çok geniş bir ünite ile hizmet verdiğimiz için gururluyuz. Hastalarımızın böyle bir tedavi merkezi varken başka bir yere gitmelerine gerek yok" diye konuştu. Kendisi de tıp doktoru olan Başkan Çerçi, kurucuları arasında yer aldığı patoloji bölümünü de gezdi, eski mesai arkadaşlarıyla bir araya geldi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title