Haberler

Doktor, Ambulans Gelene Kadar Yaralının Başında Bekledi

Atatürk Havalimanı kavşağında kontrolden çıkan bir araç takla attı.

Atatürk Havalimanı kavşağında kontrolden çıkan bir araç takla attı. Kaza sonucu 1 kişi yaralanırken, yaralıya ilk müdahaleyi tesadüfen yoldan geçen ve kazaya şahit olan bir doktor yaptı.

Kaza, Atatürk Havalimanı yolu üzerindeki dönel kavşakta akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Cengiz Usta (27) yönetimindeki 34 ZR 3826 plakalı otomobil bir anda kontrolden çıkarak önce kaldırıma çarptı ardından takla atarak yol kenarına savruldu. Bu sırada arkasında seyreden Yılmaz Aydın ilk müdahaleyi yaptı. Aydın'ın Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktor olduğu öğrenilirken, yaralı şahıs daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ambulans gelene dek yaralının bayından ayrılmayan Dr. Yılmaz Aydın olay anını şöyle anlattı: "Önümüzde seyir halindeydi. Ramazan'da olabilecek bir olay. Hastanın durumu stabil, gayet iyi. Hafif bir kafa travması var. Tedbir amaçlı hastaneye götürülecek. Biz, 112 gelene kadar başında bekledik." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title