Haberler

'DOKADAK' KAVRON-GÖLLER BÖLGESİ

Dokadak her hafta yapmış olduğu doğa yürüyüşlerine bu haftada devam etti. Dokadak’ın bu haftaki rotası ise kavrun göller bölgesiydi. Dokadak ekibi ve doğaseverler hep birlikte Kaçkar dağlarının eteklerinde unutulmaz bir gün geçirdiler. Dokadak yönetim kurulu üyesi Uğur Demircioğlu’nun önderliğinde yapılan yürüyüşe Dokadak başkanı hasan önder Gelişim TV Genel müdürü Cumalı Dalbastı ve doğaseverler katıldı. www.ardesenhaber.com

'DOKADAK' KAVRON-GÖLLER BÖLGESİ

VİDEO İZLE....

http://www.ardesenhaber.com/TUR/Icerik_Detay.asp?Icerik=2539

Dokadak her hafta yapmış olduğu doğa yürüyüşlerine bu haftada devam etti. Dokadak’ın bu haftaki rotası ise kavrun göller bölgesiydi. Dokadak ekibi ve doğaseverler hep birlikte Kaçkar dağlarının eteklerinde unutulmaz bir gün geçirdiler. Dokadak yönetim kurulu üyesi Uğur Demircioğlu’nun önderliğinde yapılan yürüyüşe Dokadak başkanı hasan önder Gelişim TV Genel müdürü Cumalı Dalbastı ve doğaseverler katıldı.

www.ardesenhaber.com

Kavrun göler bölgesinde yapılan gezinin ayrıntılarını Gelişim tv’de Perşembe akşamları saat 21.00da yayınlanan dokadakla macera devam ediyor programında izleyebilirsiz.

NECMETTİN YARICI

www.ardesenhaber.com

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title