Haberler

Doka Turizm Forumu

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından düzenlenen DOKA Turizm Formu kapsamında Türk ve Arap acentalarının yer aldığı toplantı gerçekleştirildi.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından düzenlenen DOKA Turizm Formu kapsamında Türk ve Arap acentalarının yer aldığı toplantı gerçekleştirildi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu,TÜRSAB Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, DOKA Trabzon Yatırım Destek Ofisi Müdürü Mehmet Bozdoğan ile acente temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan DOKA Trabzon Yatırım Destek Ofisi Müdürü Bozdoğan, acentelerin bölgede Sümela manastırı, Hamsiköy, Ayder, Gelin Tülü Şelalesi, Uzungöl, Çay fabrikası, Giresun kalesi, Ordu Boztepe gibi mekanları göreceklerini söyledi.

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu ise şehre turistlerin gelmesi, ağırlanması ve memnun olarak ayrılmaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek, "Her firmamız kendi içerisinde yapacağı toplantılarla sonuç odaklı olacağını düşünüyoruz. Elbette ilimize ve bölgemize turist getirilim bunun yanında Suudi Arabistan'a turist gönderme çalışmalarımızı da yapalım. Suudi Arabistan'ın bizim için apayrı bir özelliği var. Her giden bir umre yapıyor ve bu bakımdan ayrı bir özelliği var. İki taraflı bu organizasyonları gerçekleştirirseniz daha verimli bir çalışma ortaya çıkar. Bu karşılıklı ziyaretler elbette turistlerin sayısının artmasını da sağlayacaktır" diye konuştu.

TÜRSAB Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Gürkök de organizasyonun olumlu bir gelişme olduğuna değinerek, "Suudi Arabistan ve bölgemiz arasındaki turizm işbirliğine önemli derecede katkıda bulunacağını düşünüyoruz. Her sene Suudi Arabistan'dan gelen dostlarımızın sayısı gittikçe artmaktadır. Bizlere düşen onlara en yüksek ve iyi derecede hizmet vermektir. Bugün burada her iki tarafın da profesyonel acenteleri var. Aynı sektördeler ve birbirlerini iyi tanıyacaklarını düşünüyorum. Hep beraber yapacakları tur programları ile bölgemize ve aynı zamanda Suudi Arabistan tarafına yapılacak turlarda çok önemli gelişmeler olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Suat Hacısalihoğlu Suudi Arabistan Doğu Karadeniz Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title