Haberler

Doğuş Grubu CNBC-E Televizyonunu Discovery Communications'a Satıyor

Güncelleme:

Discovery Communications, Doğuş Yayın Grubu'na ait ulusal yayın yapan haber ve eğlence kanalı CNBC-E'yi satın almaya karar verdi. İki kurum satın alma için anlaştı. Alım işleminin bu sene içerisinde tamamlanması bekleniyor.

BU SENE SATILACAK

Böylece Discovery ilk defa Türkiye'de ulusal yayın sektörüne adım atmış olacak. Alım işleminin bu sene içinde tamamlanması bekleniyor.

Açıklamaya göre, ortaklığın ilk aşamasında Doğuş Yayın Grubu 1 Eylül itibari ile Discovery'nin Türkiye'deki tek reklam satış temsilcisi olarak atanacak.

REKLAMLAR DOĞUŞ'TA

Doğuş Yayın Grubu; Discovery Channel, Animal Planet ve Discovery Science'ın yerel versiyonları da dahil olmak üzere Discovery'nin tüm ticari portföyünün satışından ve Türk reklamverenleri için sponsorluk olanakları sağlamaktan sorumlu olacak.

15 YILDIR YAYINDA

CNBC-e, alım işleminin sonlanmasına kadar yayınına hali hazırdaki ekibi yönetiminde bugünkü şekli ile devam edecek.

CNBC-e, Türkiye'de yayınına 16 Ekim 2000 yılında başladı.

EUROSPORT'UN DA SAHİBİ

Dünya genelinde 220'yi aşkın ülkede yayın yapan Discovery Communications'ın 2.9 milyar izleyicisi bulunuyor. Discovery Communications'ın bünyesinde yayın yapan 73 tane televizyon kanalı bulunuyor. Kurumun televizyon kanalları arasında Discovery Channel ve Eurosport gibi küresel çapta ünlü yayın organları da var.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Doğuş Yayın Grubu Doğuş Grubu Türkiye Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (20)

İYİ ADAM:

ünlümü! vışşş. AHA YENİ GÖRDÜM BÖLE Bİ TV OLDUĞUNU. HANGİ SALAK ALACAKSA

6
19
yanıtYanıtla
merve:

Doğan medyası zaten satılık ne gerek var ki ??

9
14
yanıtYanıtla
AVD:

AKP LİLER DERLER ŞİMDİ PARELELCİLER ALDI. . .

9
13
yanıtYanıtla
Sedat:

Az kaldı sonunda kendisinide satacak

11
5
yanıtYanıtla
TkMobil-IOS:

Doğuş holding satıyorsa vardır bir bildiği ...paralar nereye isviçre'ye mi Ferit bey

11
0
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALIYIZ0134:

ZATEN İZLEDİĞİMİZDE YOK SATIN GİTSİN ANASINI SATİM

8
2
yanıtYanıtla
Turkuz deliyiz dusmani ezeriz:

BAK PKK DEVLET TV OLARAK SATIN GITSIN GEVSEKLER

2
7
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

Kendi malı ister satar ister satmaz size ne

7
2
yanıtYanıtla
Öner:

Diziler şifreye geçer şimdi

2
1
yanıtYanıtla
memikoğlu:

havuz medyası mı alıyor

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title