Haberler

Doğuş Grubu CNBC-E Televizyonunu Discovery Communications'a Satıyor

Güncelleme:

Doğuş Yayın Grubu'na ait haber ve eğlence kanalı CNBC-E, Discovery Communications'a satılıyor.

Discovery Communications, Doğuş Yayın Grubu'na ait ulusal yayın yapan haber ve eğlence kanalı CNBC-E'yi satın almaya karar verdi. İki kurum satın alma için anlaştı. Alım işleminin bu sene içerisinde tamamlanması bekleniyor.

BU SENE SATILACAK

Böylece Discovery ilk defa Türkiye'de ulusal yayın sektörüne adım atmış olacak. Alım işleminin bu sene içinde tamamlanması bekleniyor.

Açıklamaya göre, ortaklığın ilk aşamasında Doğuş Yayın Grubu 1 Eylül itibari ile Discovery'nin Türkiye'deki tek reklam satış temsilcisi olarak atanacak.

REKLAMLAR DOĞUŞ'TA

Doğuş Yayın Grubu; Discovery Channel, Animal Planet ve Discovery Science'ın yerel versiyonları da dahil olmak üzere Discovery'nin tüm ticari portföyünün satışından ve Türk reklamverenleri için sponsorluk olanakları sağlamaktan sorumlu olacak.

15 YILDIR YAYINDA

CNBC-e, alım işleminin sonlanmasına kadar yayınına hali hazırdaki ekibi yönetiminde bugünkü şekli ile devam edecek.

CNBC-e, Türkiye'de yayınına 16 Ekim 2000 yılında başladı.

EUROSPORT'UN DA SAHİBİ

Dünya genelinde 220'yi aşkın ülkede yayın yapan Discovery Communications'ın 2.9 milyar izleyicisi bulunuyor. Discovery Communications'ın bünyesinde yayın yapan 73 tane televizyon kanalı bulunuyor. Kurumun televizyon kanalları arasında Discovery Channel ve Eurosport gibi küresel çapta ünlü yayın organları da var.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Doğuş Yayın Grubu Doğuş Grubu Türkiye Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

İYİ ADAM:

ünlümü! vışşş. AHA YENİ GÖRDÜM BÖLE Bİ TV OLDUĞUNU. HANGİ SALAK ALACAKSA

6
19
yanıtYanıtla
merve:

Doğan medyası zaten satılık ne gerek var ki ??

9
14
yanıtYanıtla
AVD:

AKP LİLER DERLER ŞİMDİ PARELELCİLER ALDI. . .

9
13
yanıtYanıtla
Sedat:

Az kaldı sonunda kendisinide satacak

11
5
yanıtYanıtla
TkMobil-IOS:

Doğuş holding satıyorsa vardır bir bildiği ...paralar nereye isviçre'ye mi Ferit bey

11
0
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALIYIZ0134:

ZATEN İZLEDİĞİMİZDE YOK SATIN GİTSİN ANASINI SATİM

8
2
yanıtYanıtla
Turkuz deliyiz dusmani ezeriz:

BAK PKK DEVLET TV OLARAK SATIN GITSIN GEVSEKLER

2
7
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

Kendi malı ister satar ister satmaz size ne

7
2
yanıtYanıtla
Öner:

Diziler şifreye geçer şimdi

2
1
yanıtYanıtla
memikoğlu:

havuz medyası mı alıyor

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title