Haberler

Doğuş Çay'ın "Sağlıklı Yaşam" Projeleri

Güncelleme:

Doğuş Çay'ın "Sağlıklı Yaşam" Projeleri Mezura Ekibi İle Başlıyor

"En Güzel Çay Doğuş Çay"; çay severleri sağlıklı yaşam ve doğru beslenme konusunda bilgilendirmek için, "Beslenme ve Diyet" konularında uzman Mezura Ekibi ile önemli bir iş birliği gerçekleştirdi.

Uzman Diyetisyen Dilara Koçak öncülüğünde kurulan Mezura Ekibi; çay çeşitlerinin farklı içeriklerini ve saymakla bitmeyen faydalarını paylaşmak için, sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanarak; Doğuş Çay Facebook sayfası üzerinden takipçiler ile buluşacak.

Yüzde yüz doğal çay yapraklarından ve taze bitki meyve karışımlarından oluşan eşsiz lezzetleri ile çay severlerin vazgeçilmezi olan Doğuş Çay; tüketicilerini sağlıklı yaşam ve doğru beslenme konusunda bilgilendirmek için uzman Mezura ekibi ile işbirliği gerçekleştirdi. Diyetisyen Dilara Koçak öncülüğünde kurulan Mezura Sağlıklı Beslenme Danışmanlık Hizmetleri; "Ölçülü Beslenin Sağlıklı Yaşayın" mottosu ile vücudumuza doğru yatırımlarda bulunmamızı vurguluyor. Mezura ekibinin güçlü kadrosu; Doğuş Çay öncülüğünde hayata geçirecekleri sağlıklı yaşam projelerinde, doğru beslenme yöntemlerini anlatırken çayın saymakla bitmeyen faydalarını da paylaşacaklar.

5 bin yıldır insanlara sağlık ve keyif sunan; sudan sonra en çok tüketilen içecek olan çay; önemli bir antioksidan kaynağı. Siyah ve yeşil çay başta olmak üzere; bitki – meyve çayı çeşitleri manganez, flor, potasyum ve çeşitli mineraller açısından çok zengin durumda.

27 Mart 2013 Tarihinde Saat 16'da Mezura Ekibi Diyetisyeni Burcu Yıldız ile Doğuş Çay Facebook Sayfasında Online Sohbet Zamanı

Doğuş Çay'ın Mezura ekibi ile hayata geçireceği projelerde detaylı olarak işlenecek olan bu değerli bilgiler sosyal medya üzerinden de aktif bir şekilde paylaşılmaya devam edilecek. 27 Mart 2013 Çarşamba tarihinde saat 16.00 da Mezura ekibinin diyetisyenlerinden Burcu Yıldız; sağlıklı yaşam projelerinin startını vererek Doğuş Çay Facebook sayfasının takipçileri ile online chat gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dilara Koçak Doğuş Çay Facebook 27 Mart Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title