Haberler

Doğunun Batıya Dönük Yüzü

Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra TÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliği görevini de yürüten Tarkan Kadooğlu, bir derginin yaptığı araştırmada "Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı" arasında 12. sırada yer aldı.

Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'nın yanı sıra TÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliği görevini de yürüten Tarkan Kadooğlu, bir derginin yaptığı araştırmada "Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı" arasında 12. sırada yer aldı.

Dergi, "Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı" araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen araştırmada, Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Tarkan Kadooğlu, listede 12. sırada yer aldı.

Dergiden konu ile ilgili yapılan açıklamada, araştırmanın İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük metropollerin dışında kalan 78 ile yönelik yapıldığı belirtildi. Araştırmada, '50 Etkili İş İnsanı'nın kentlerine, bölgelerine ve sektörlerine yön veren, illerin ekonomisine katkı sunan, istihdam sağlayan, yüksek düzeyde vergi ödeyen, sosyal yönleri güçlü insanlar arasından seçildiği kaydedildi. Anadolu'nun en etkin iş insanları için Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce ismin belirlendiği ifade edilen açıklamada, 50 kişinin yer aldığı nihai listenin ise araştırma jürisinin titiz çalışmaları sonucunda oluşturulduğu vurgulandı.

Dergi, Anadolu'nun en etkin iş adamları arasında gösterdiği ve doğunun batıya dönük yüzü olarak tanıttığı Tarkan Kadooğlu için, "Adını geçen dönem TÜMSİAD yönetimine seçilerek duyuran Cizreli iş adamı Tarkan Kadooğlu genç yaşta oturduğu başkanlık koltuğunda Kadooğlu Holding'i Ortadoğu'da tanınan bir marka haline getirmeyi başardı. Türkiye'nin en büyük akaryakıt dağıtımcısı ve yağ ihracatçılarından biri. Kadoil markasıyla ülke genelinde 350 olan benzin istasyonu sayısını 500'e çıkaracak. Yağda ihracatçı olan holding, Irak Ticaret Bakanlığı'nın büyük yağ tedarikçisi konumunda. TÜRKONFED Başkan Yardımcılığı görevini de devam ettiriyor" görüşlerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadooğlu Türkiye Tarkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title