Haberler

Doğum Gününde Vali Oldu

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Bartın’a atanan Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, doğum günü olan 1 Haziran’da valilik unvanı aldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Bartın'a atanan Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, doğum günü olan 1 Haziran'da valilik unvanı aldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ve 50 ilde değişikliğin yaşadığı Valiler Kararnamesi ile Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, iki mutluluğu bir arada yaşadı. 1 Haziran 1963 Tokat doğumlu olan Dirim, 53 yaşına girdiği gece Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Vali unvanı almanın mutluluğunu yaşadı.

1 Haziran 1963 tarihinde Tokat, Niksar doğumlu olan Nusret Dirim, ilk ve ortaokulu Niksar'da okudu. 1978'de Tokat Gazi Osman Paşa Lisesi'ni bitirdi. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1984 yılında mezun oldu. Tokat Barosunda Avukatlık Stajı yaptı. 1985 yılında Antalya Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Kaymakamlık stajı sonrası sırasıyla; Kırşehir-Akpınar Kaymakamlığı, Gümüşhane Köse Kaymakamlığı Kars Vali Yardımcılığı, Ankara Nallıhan Kaymakamlığı, Tekirdağ-Hayrabolu Kaymakamlığı, Kocaeli Vali Yardımcılığı, Kayseri Melikgazi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2012 tarihinden itibaren de Ankara Keçiören Kaymakamlığı görevinde bulunan Dirim, 1 Haziran tarihli kararname ile Bartın Valiliği görevine atandı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Nusret Dirim Keçiören Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title