Haberler

Doğum Gününde Seçildiğini Öğrendi

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Yalçın, 30 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimler sonucu yeniden kazandığını doğum gününde öğrendi Belediyesi personeli, Yalçın'ı pastayla karşıladı.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Muzaffer Yalçın, 30 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri'nde yeniden kazandığını doğum gününde öğrendi.

30 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde yüzde 52'lik oy oranı ile yeniden belediye başkanlığına seçilen Yalçın, makamına geldiği ilk gün, doğum günü olması dolayısıyla AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Üstün, parti yönetimi, belediye meclis üyeleri ve personeli tarafından hazırlanan doğum günü pastasıyla karşılaştı.

Gördüğü manzara karşısında duygulanan Yalçın, iki ayrı mutluluğu birden yaşadığını söyledi. Daha sonra Pazaryeri ilçesinin güzel günler görmesi temennisiyle pastanın üzerindeki mumları üfleyen Yalçın, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte pastayı keserek, personele ikram etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Pazaryeri Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Yalçın'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Poyraz, ziyarette, Yalçın'ın 5 yıl boyunca ilçeye çok güzel hizmetler yaptığını belirterek, Pazaryeri halkının da bu hizmeti gördüğünü ve yüzde 52 gibi bir oy çokluğuyla Yalçın'ı tekrar belediye başkanı olarak tercih ettiğini söyledi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Fesih Yalçın Pazaryeri Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title