Haberler

Doğum Gününde Restoran Görevlilerden Kaçarken Dere Yatağına Düşerek Öldü (2)

Zanlılar SERBEST BIRAKILDI Bursa'da, gittiği restoranda tartıştığı görevliler tarafından tartaklandıktan sonra kaçarken düştüğü dere yatağında yaşamını yitiren Erdoğan Güler'in ölümüyle ilgili olarak Jandarma tarafından gözaltına alınan Orhan Pınar, Bayram Akmeşe, İsmail Demir, Mehmet Polat, Musa Bulut ve Aytaç Bora sevkedildikleri Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Zanlılar SERBEST BIRAKILDI

Bursa'da, gittiği restoranda tartıştığı görevliler tarafından tartaklandıktan sonra kaçarken düştüğü dere yatağında yaşamını yitiren Erdoğan Güler'in ölümüyle ilgili olarak Jandarma tarafından gözaltına alınanOrhan Pınar, Bayram Akmeşe, İsmail Demir, Mehmet Polat, Musa Bulut ve Aytaç Bora sevkedildikleri Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Denetimli Serbestlik kapsamında serbest bırakılan zanlıların her gün jandarma ve polis merkezlerine giderek imza atacakları öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title