Haberler

Umre Ziyaretine Gitti, Doğum Gününde Mekke'de Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Eskişehir'de yaşayan 78 yaşındaki Kadriye Taşçıoğlu, umre ziyareti için gittiği kutsal topraklarda yaş gününde hayata gözlerini yumdu.

Eskişehir Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde yaşayan 78 yaşındaki Kadriye Taşçıoğlu, umre ziyareti için gittiği kutsal topraklarda yaş gününde hayatını kaybetti.

DOĞUMGÜNÜNDE HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Ölüm, Kadriye Taşçıoğlu'nu Mekke'yi ziyaret ettiği sırasında sevenlerinden ayırdı. Oğlu İlhan Taşçıoğlu'na ait bir hac umre seyahat acentesi aracılığıyla eşi ve çocuklarıyla kutsal yolculuğa çıkan Hacı Kadriye Taşçıoğlu, geçirdiği rahatsızlık neticesinde Mekke'de kaldırıldığı hastanede, yaş günü olan 29 Mart sabahı yaşama gözlerini yumdu.

MEKKE'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Sevenlerine büyük acı yaşatan Taşçıoğlu'nun cenazesi, 30 Mart günü Kabe'de kılınan sabah namazı sonrası Mekke Şerai Mezarlığında toprağa verildi.

"BÖYLE BİR OLAY İÇİME DOĞMUŞTU"

İHA Muhabirinin telefonla ulaştığı oğlu İlhan Taşçıoğlu, böyle bir olayı yaşayabileceğinin içlerine doğduğunu anlattı. Taşcıoğlu, "Bu sebeple annem, babam, ablam ve abimle son kez umre yapmayı planladık. Çiğer paremiz annemiz astım ve bronşit hastasıydı. Umremizin son günlerinde rahatsızlandı ve burada Hak'ka yürüdü. Annemin doğum tarihi 29 Mart 1938'di. 78 Yıl sonra yine aynı gün Hak'kın rahmetine kavuştu. Yani yaş gününde bu mübarek topraklarda, herkese nasip olmayacak bir şekilde Hak'ka yürüdü. Annemin doğduğu tarihte hayatını kaybetmesi çok ilginç ve hikmetli. Bu duruma elbette çok üzüldük, ama Allah'ın takdirine boyun eğdik. Buradan dostlarım dua etsinler haklarını helal etsinler." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyitgazi Eskişehir Mekke 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

BİLİRKİŞİ:

Hasta kadını bile bile yollayıp ölümüne sebep olunca sevap mı günah mı öbür tarafta anlarsınız.

4
6
yanıtYanıtla
AHMET:

EĞE ECELİ GELMİŞSE MEMLEKETİNDE DE OLSA ÖLMEYECEK MİYDİ? TABİ ECELE VE KADERE İNANIYORSAN.

yanıt3
yanıt0
DOBRA:

Ben, bu ecele, kaza ve kedere, alın yazısına inanan zavallılara şunu söylemek isterim. Şayet bunlar varsa o zaman yeryüzünde günahkar kimse yoktur. Çünkü onun kaderi ve alın yazısı öyleymiş.

4
4
yanıtYanıtla
HDP,Li:

dilek öcalana gecmis olsun.

2
5
yanıtYanıtla
lokum:

Ne guzel olum darisi tum muslumanlara

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title