Haberler

Sevgilisinden Ayrılan Genç Doğum Gününde İntihar Etti

Güncelleme:

Sevgilisinden ayrıldığı için çamaşır suyu içerek intihara kalkışan 16 yaşındaki genç, doğum gününde kaldırıldığı hastanenin 8'inci katından atlayarak yaşamını yitirdi.

Olay saat 13.00 sıralarında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi.

ÇAMAŞIR SUYU İÇTİ

İddiaya göre kısa süre önce sevgilisinden ayrılan Serap P. dün akşam saatlerinde Muratpaşa İlçesi'ndeki evinde çamaşır suyu içerek intihara kalkıştı. Olayı fark eden ailesi genç kızı özel bir araçla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Tedavisinin ardından gece boyunca gözlem altında tutulan genç kız, doğum gününe hastanede girdi.

ANNESİNE 'BEN ATLIYORUM' DEDİ KENDİSİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Endoskopi için odadan çıkan Serap P. hastanenin D Bloğu'nda bulunan 8'inci katında telefonunun şarjının bittiğini söyleyerek bir vatandaştan telefonunu kullanmak istedi. Ezberlediği numarayı çevirerek kısa bir görüşme yapan genç kız, annesi Serpil P.'ye 'Ben atlıyorum' diyerek kendisini koridorun bulunduğu boşluğa bıraktı.

Muayeneye gelen hastaların bulunduğu zemin kata düşen Serap P. kanlar içerisinde kalırken anne sinir krizleri geçirdi. Sedye ile Acil Servis bölümüne alınan genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayı duyan Serap P.'nin yakınları hastaneye akın ederken, genç kızın cesedi morga kaldırıldı. Serap P.'nin düştüğü yerde inceleme yapan polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

değer mi bir erkek için serap

7
1
yanıtYanıtla
ndr_hh@live.de:

Ahhh maneviyatsiz yetisen genclik ahhh... :(

5
0
yanıtYanıtla
MELEKzumrudu_anka@hotmail.com:

Sadece erkek yada kadın için değil,hiçbirşey için değmez ölmeye.ALLAH CC rahmet eylesin.Ailesine sabırlar versin.Çok zor bir acı.ALLAH Ü TEALA hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın.Bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title