Haberler

Doğum Gününde Babasını Toprağa Verecek

Umut Bulut'un yarın doğum günü ve babasını doğduğu gün toprağa verecekKaderin böylesiKadir ÇETİNÇALI, İstanbul-DHAFutbolun gerçek emekçilerinden biri. Forvet oynamasına rağmen her maçı en az orta saha oyuncuları kadar koşan, didinen bir adam Umut Bulut. Bu sezon Galatasaray ile birlikte talihsizlik üstüne talihsizlikler yaşadı.

Umut Bulut'un yarın doğum günü ve babasını doğduğu gün toprağa verecek

Kaderin böylesi

Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul-DHA

Futbolun gerçek emekçilerinden biri. Forvet oynamasına rağmen her maçı en az orta saha oyuncuları kadar koşan, didinen bir adam Umut Bulut. Bu sezon Galatasaray ile birlikte talihsizlik üstüne talihsizlikler yaşadı. Takımı her geçen hafta eriyip giderken, ne takımının çöküşüne ne de kendi golsüzlüğüne çare olabildi Umut Bulut...

Sosyal medyada en çok eleştirilen Galatasaraylı futbolcu oldu. Teknik direktörü O'nu savunduğu için belki de işinden oldu. Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'dan gönderilirken kendini sorumlu tuttu.

Hocasını aradı ağladı resmen.

Hamca Hoca'nın gidişi, Mustafa Denizli'nin gelişi devamında forvet partneri Burak Yılmaz'ın Çin'e gidişi; Umut'un yükünü artırdı. Artık atamadığı gol haftalarının istatistik bilgileri haber malzemesi oldu.

Galatasaray, Gençlerbirliği deplasmanı için Ankara'ya giderken Umut için ufak da olsa bir moral ışığı olabilirdi. Ankara'da Ankaragücü'nde forma giymişti ve ailesi Ankara'da yaşıyordu. Babasının patlamada hayatını kaybettiği işyeri de, Umut'un futboldan kazandığı para ile açılmıştı.

Baba Kemal Bulut oğlu için Galatasaray'ın kamp yaptığı otele geldi. Biliyordu evladının moralsiz ve yıkık olduğunu. Umut'a moral vermeye çalıştı baba Kemal Bulut, son kez de 19 Mayıs Stadı'nda oğlunu Galatasaray forması ile izledi. Stattan çıkıp işyerine gitti. Belki de o maç sonrası gidiş eceline sebep olacaktı ama bu kadere kim ne diyebilir ki?

Umut dün maç sonrası takımıyla birlikte İstanbul'a döndü. Belki aklına bile getirmediği için dünkü patlama sonrası babasını aramadı. Galatasaray yine kazanamamıştı, gol atamamıştı belki o sebeple babasını arayamamıştı. ve Umut'a kahredici haber antrenman için geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sabah verildi. Umut'un feryatlarına takım arkadaşları derman olamadı. Umut Bulut yarın Kayseri'de babasını toprağa verecek. Doğum günü 15 Mart'ta babasını defnetmek zorunda. Yılın talihsizi Umut Bulut'a da, bu dönemde böyle bir kader tesadüf etti. Galatasaraylı futbolcular da tam kadro Kayseri'ye giderek takım Umut Bulut'u bu zorlu günde yalnız bırakmayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Umut Bulut İstanbul Kayseri Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title