Haberler

Doğukan Manço: Otomobil Modifikasyonu da Yaptım, Garsonluk Da"

Ünlü sanatçı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, FHM dergisinin Ekim sayısına konuk oldu.

Ünlü sanatçı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, FHM dergisinin Ekim sayısına konuk oldu. Manço, "Modfikasyon da yaptım, garsonluk da" dedi.

Katıldığı Survivor programında gerek yarışmalardaki başarısı, gerekse yetenekleri ve iş becerisiyle dikkat çeken Manço, öğrencilik yıllarında otomobil modifikasyonu, garsonluk, tezgahtarlık, radyoculuk gibi çok farklı işler yaptığını samimiyetle anlattı. Kendi ayakları üzerinde durabilmek için çalıştığını söyleyen Manço, "Modifiyeişiyle de kendimi geçindirmeyi başardım. Ailem de böyle olmasını istiyordu. Yarış otomobillerinin kaportalarını, motorunu veya yürüyen aksanlarını dizayn edip parçaları tedarik ediyor, imal edilmesi üzere Türkiye'ye gönderiyordum" dedi.

Profesyonel olarak drift yapan Doğukan Manço, "Arabayla giderken iki kere 360 derece dönüp düz yolumda devam edebilirim. Arabanın önüne bir bıçak yerleştirirsen, önüme koyduğun engellerdeki meyveleri kesebilirim" diye konuştu.

Çocuklarla da çok iyi anlaştığını belirterek, "Müthiş bir enerji çıkıyor içimden onlarla oynarken. Oyuncaklardan terfi edip bir anda kılıç kavgasına bile girebiliriz. Tek kelimeyle zevk alıyorum. O küçük çocuğu adam yerine koymayı seviyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Doğukan Manço Barış Manço Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title