Haberler

Doğukan Manço İlk Kez Açıkladı

CINE5

YASEMİN BOZKURT'LA BULUŞMA NOKTASI"NDA DOĞUKAN MANÇO İLK KEZ AÇIKLADI: BABAMIN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN,ANNEMİN YENİDEN EVLENMESİNİ KABUL EDEMEDİM, KIZGINLIKLA CAMLARI YUMRUKLADIM….

Cine5'te hafta içi hergün canlı olarak yayınlanan , Yasemin Bozkurt'un sunumuyla "Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası " programına 13 yıl önce aramızdan ayrılan ama gönüllerde iz bırakan Barış Manço'nun eşi Lale Manço ve oğlu Doğukan Manço konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu.

Annesi yeniden evlenince camlara yumruk atmış…

Doğukan Manço, programda annesi Lale Manço'nun son evliliği ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Babasının ölümünün ardından annesinin mutlu olmasını istese de, yeniden evlenmesini uzun süre hazmedemediğini belirten Doğukan Manço, bu olaya kızgınlığından ve kabul edemediğinden camları yumruklayıp kırdığını da canlı yayında annesine itiraf etti.

O şarkıyı her duyduğunda, Doğukan Manço'nun gözleri doluyor…

Programda babasından bahsederken sık sık gözleri dolan ve babasının adını yaşatmak için bir çok projeye imza atan Doğukan Manço, Barış Manço'nun "Güle Güle Oğlum" şarkısını her duyduğunda ayrı bir hüzün duyuyor.

Babasının ölmeden kendisine veda ettiğini düşünen Doğukan Manço için bu şarkının yeri apayrı .

Keşke babam Barış Manço gibi sesim olsaydı …

Barış Manço'nun şarkılarını ve anılarını yaşatmak için çalışan genç Manço, ne kendisinin, ne de kardeşinin sesinin babası gibi güzel olmadığını da Yasemin Bozkurt'la buluşma noktasında itiraf etti. Babasının gönüllerde iz bırakmış şarkılarını seslendiremeseler de Doğukan Manço, Barış Manço'nun şarkılarını gelecek nesillere de ulaştırmak istediğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Yasemin Bozkurt Doğukan Manço Barış Manço Lale Manço Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title