Haberler

Doğuda Kış, Batıda Pastırma Sıcakları

Türkiye’nin birçok yerinde kara kışa girilirken, Güney Ege’nin gözde turizm merkezi Muğla’nın Marmaris ilçesinde pastırma sıcakları devam ediyor.

Türkiye'nin birçok yerinde kara kışa girilirken, Güney Ege'nin gözde turizm merkezi Muğla'nın Marmaris ilçesinde pastırma sıcakları devam ediyor. Plajlarda ise denize girenler yazdan kalma günleri hatırlatıyor.

Türkiye'nin birçok bölgesi kışa hazırlanırken, Güney Ege'de yazdan kalma günler yaşanıyor. Turizm sezonunun sona erdiği Muğla'nın Marmaris ilçesinde havaların sıcak seyretmesi nedeniyle plajlarda hala yoğunluk yaşanıyor. Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede bugün hava sıcaklığı 25 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 22 derece olarak ölçüldü. Sıcak havayı gören yerli ve yabancı turistler Uzunyalı ve Halk plajında denize girip güneşin tadını çıkardı. İlçede tatil yapan bazı turistler de sahil boyunda yürüyüş yapmayı tercih etti.

Meteoroloji yetkilileri, sıcak havanın hafta sonu da devam etmesinin beklendiğini bildirdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güney Ege Marmaris Türkiye Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title