Haberler

Doğubeyazıt'ı Karıştıran Operasyon

Güncelleme:

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki bazı iş yerlerine sabah saatlerinde operasyon düzenlenirken, duruma tepki gösteren esnafla polis arasında gerginlik çıktı.

Ağrı'nın Doğubayazıt'da sabah saatlerinde bazı işyerlerine çok sayıda özel harekat timleri ile operasyon düzenlenirken, duruma tepki gösteren esnafla polis arasında gerginlik çıktı.

BÜTÜN YOLLAR POLİS TARAFINDAN KAPATILDI

Doğubayazıt ilçesinde bazı iş yerlerine sabah operasyon düzenlendi. Operasyonlar sırasında ilçenin çarşı merkezine giriş çıkış yapılan bütün yollar polis tarafından kapatılırken, Ağrı il merkezi ile çevre illerden gelen aralarında özel hareket timlerinin de bulunduğu çok sayıda polis tarafından iş yerlerinde arama yapıldı.

8 KAMYON DOLUSU KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Saatler süren arama sonunda 8 kamyon dolusu kaçak sigara ele geçirilirken, 3 kişi de gözaltına alındı. Ele geçirilen sigaralar kamyonlara yüklenerek Uluyol Polis Merkezi bahçesine getirilirken, vatandaşlar Büyük Ağrı Caddesi üzerindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanmaya başladı.

TAŞLI SALDIRI BAŞLAYINCA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Sabah iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlarla operasyon yapan ekipler arasında gerginlik çıktı. Gerginliğin taşlı saldırıya dönüşmesi üzerine polis ekipleri gaz bombası ve tazyikli suyla gruba müdahale etti. İş yerine gitmek isteyen bir vatandaş, aracını polislerin kapattığı bölgenin içine doğru sürmeye başladı. Aracıyla bir süre ilerledikten sonra etkisiz hale getirilen sürücü gözaltına alındı.

İlçeye kaçak sokulan ve iş yerlerinde bekletilen kaçak sigara nedeniyle düzenlenen operasyon hala devam ediyor.

ESNAF BARİKAT KURDU

İşyerlerine baskın yapıldığı haberi öğrenerek Meryemana Caddesi'ne gelen esnaf ve yakınlarından oluşan yaklaşık 400 kişilik grup, polise tepki gösterdi ve barikat kurdu. Polis barikat kuranları dağıtmak için tazyikli su, biber gazı ile plastik mermi kullanırken, grup taş atarak karşılık verdi. Çıkan olaylar sırasında Emniyete ait 4 ekip otomobili kullanılamaz hale geldi, atılan taşlarla 1 polis memuru yaralandı. Olaylar sırasında 2 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ağrı Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title