Haberler

Doğubayazıt'ta Polis Karakoluna Silahı Saldırı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde PKK'lı teröristler Uluyol Polis Merkezi'ne el yapımı patlayıcı ve otomatik silahlarla saldırdı.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde PKK'lı teröristler Uluyol Polis Merkezi'ne el yapımı patlayıcı ve otomatik silahlarla saldırdı. Polislerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada can kaybı olmadı.

Doğubayazıt'ın Ağrı Caddesi üzerinde bulunan Uluyol Polis Merkezine dün saat 21.30 sıralarında arka taraftan gelen PKK'lı teröristler el yapımı patlayıcı ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçleri, PKK'lılara karşılık verdi. Polis, saldırının ardından gece karanlığından kaçan teröristlerin peşine düştü. Olay yerine takviye güvenlik kuvvetleri sevk edilirken polis çevrede geniş güvenlik önlemi alarak ilçenin giriş ve çıkışlarını tuttu. Mermilerin karakolun yanında bulunan birçok ev ile otomobile isabet ettiği belirtildi. Polis, ilçedeki güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ağrı PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title