Haberler

Doğubayazıt'ta Mutfak Tüpü Patladı: 2 Yaralı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde bir büroda tüp patlamasında 2 kişi ağır yaralandı.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde bir büroda tüp patlamasında 2 kişi ağır yaralandı. Tüp patlaması neden cadde savaş alanına dönerken, yaralılar Van ve Ağrı'daki hastanelere kaldırıldı.

Patlama bugün saat 14.00 sıralarında ilçenin en işlek semti olan İsmail Beşikçi Caddesi'ndeki bir işyerinde meydana geldi. Uğraş Büyük'e ait büroda kullanılan iki mutfak tüpü bilinmeyen bir nedenle patladı. Patlama sırasında çevredeki çok sayıda işyerinin camları kırıldı.

Patlama sonrası cadde savaş alınına dönerken, çıkan yangında işyeri sahibi Uğraş Büyük'ün vücudunda ağır yanıklar oluştu. Bu sırada yoldan geçen Abdurrahman Bozkurt, ayak bileceğine cam parçalarının isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların yardımıyla önce Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından ambulanslarla yaralı Uğraş Büyük Van'a, Abdurrahman Bozkurt ise Ağrı'ya sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangını uzun çaba sonucu söndürdü. Patlama olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı.- Ağrı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Bozkurt Doğubeyazıt Ağrı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

a.figen:

geçmiş olsun allah şifalar versin

0
0
yanıtYanıtla
doğan tayfur:

bende buralıyım tup patlamasını gordum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title