Haberler

Doğubayazıt'ta Köye Düşen Havan Mermisi Kazma Kürekle Arandı

Güncelleme:

Ağrı'da süren askeri operasyon sırasında Esnemez köyüne düşen havan topu mermisi köylüler tarafından kazma ve küreklerle arandı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Tendürek Dağı'nda süren askeri operasyon sırasında Esnemez köyüne düşen havan topu mermisi köylüler tarafından kazma ve küreklerle arandı.

EVLERE İSABET ETTİ

Ağrı'nın Tendürek Dağı'na gece saatlerinde askerler taranfından havan atışları yapılmaya başladı. Atılan havanlardan 3'ü Doğubayazıt'a 25 kilometre uzaklıktaki Esnemez köyündeki evlere isabet ederken 2'si de araziye düştü.

KÖYLÜLER TEPKİ GÖSTERDİ

Havan mermilerinin isabet ettiği köylülerden korucu Ali Taşdemir'in 1 koyunu telef olurken, 2 koyunu da yaralandı. Esnemez köyüne sabah saatlerinde gelen askerler evlere isabet eden havan mermilerini toplarken, köylüler de tepki gösterdi.

KAZMA-KÜREKLE HAVAN OPERASYONU

Atılan bir havan mermisinin bulunamaması üzerine köylüler kazma kürekleriyle seferber oldu. Havan mermisinin isabet ettiği Emin Aydemir'e ait evde de kazma küreklerle arama yapıldı. Havan mermisini arama çalışmaları devam ediyor.

İşte ilginç olaydan kareler:











Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tendürek Dağı Doğubeyazıt Ağrı Önemsiz Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

KELPETEN ALI Mobil-IOS:

PKK pislik yapmasa askerin ne ısı var orda.

20
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yalan haber TSK küçük göstermek yada hdp oyunu fazla oy almak roket falan ne işi olur yalan haber kesin hdp pılanı fazla oy almak inanmayın yalan haber hdp secim şovları

19
10
yanıtYanıtla
islam diyen.:

Allah senin başına hdpkk dan daha büyük bela verir inşaallah. Hdp diyen Allah diyemez. Hepinize Allahın gazabı olsun inşaallah.

yanıt0
yanıt0
10:

kürt. halkının. cektığıne. vay. devletsız. garıban. kürt. halki

14
14
yanıtYanıtla
HATAYLI_31:

pkk ya yüz verırsenız topda düşer tüfenkte. önce aklınızı basınıza toplan

7
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title