Haberler

Doğubayazıt'ın Çehresi Görevlendirme Sonrası Değişiyor

Doğubayazıt ilçesinin çehresi İçişleri Bakanlığınca Doğubayazıt Belediyesine yapılan görevlendirmenin ardından yapılan çalışmalarla değişmeye başladı.

Doğubayazıt ilçesinin çehresi İçişleri Bakanlığınca Doğubayazıt Belediyesine yapılan görevlendirmenin ardından yapılan çalışmalarla değişmeye başladı.

Doğubayazıt Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ulaş Akhan'ın, belediye hizmetleri alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.

Temizlik işleri ve fen işleri müdürlüğü ekiplerine verdiği talimatla ilçeyi kar birikintilerinden kurtaran Akhan, şehir içi ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslere ayrı ayrı park alanları ile şehirde tablacılık yapanlara yer tahsisi yaparak, ilçe merkezindeki karmaşa görüntüsünün önüne geçilmesini sağladı.

Akhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe giriş ve çıkışındaki kar birikintilerinin yarattığı kötü görüntünün ortadan kaldırıldığını ifade etti.

Şehir içi ve şehirler arası otobüsler ile tablacılar için de düzenlemeler yaptıklarını dile getiren Akhan, "Şehir içi otobüsleri belediyenin arka kısmındaki otoparkı, şehirler arası otobüsleri ise İlçe Emniyet Müdürlüğünün arka kısmında yer alan araziyi tahsis ettik. Ayrıca dağınık bir vaziyette faaliyet gösteren tablacılar için de PTT yanında yer alan otoparkın bir kısmını bölerek, tablacılara tahsis ettik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title