Haberler

Doğubayazıt Evinde Misafir Ettiği Hintli Öldü

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde Yusuf Karaboğa'nın evinde misafir kalan Hintli 60 yaşındaki Zati Yunsu yaşamını yitirdi.

Olay, bugün saat 08.30 sıralarında Doğubayazıt İlçesi'ndeki Yenimahalle Şirin Sokak'ta meydana geldi. Bir yakınını uğurlamak için otogara giden esnaf Yusuf Karaboğa, burada hastalanan Hindistan vatandaşı Zati Yunsu ile karşılaştı. Pazar günü İstanbul'dan ülkesine gitmek için otobüsle yola çıkıp Doğubayazıt'a geldiğini öğrendiği Zati Yunsu'ya yardım etmek isteyen Yusuf Karaboğa, onu evine götürüp karnını doyurdu.

Gideceği yer olmadığı için Karaboğa'nın evinde geceyi geçiren Zati Yunsu, sabah yatağında hareketsiz bulundu. Ev sahibinin bilgi vermesi üzerine gelen sağlık görevlileri Yunsu'nun öldüğünü belirledi.

Savcı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Zati Yunsu'nun cesedi otopsi için Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğubeyazıt Yenimahalle Ağrı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title