Haberler

Doğu Perinçek Foça'da Konuştu: "Yabancılara Verecek Bir Şey Kalmadı"

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek İzmir'in Foça İlçesi'nde partisinin adayı Yavuz Efe'ye destek için düzenlenen mitinge katıldı.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek İzmir'in Foça İlçesi'nde partisinin adayı Yavuz Efe'ye destek için düzenlenen mitinge katıldı. Perinçek, büyük bir ekonomik krizin kapıda olduğunu savunup, "Ekonomi fahişeleşti. Yabancılara verecek bir şey kalmadı" dedi.

Foça Demokrasi Meydanı'nındaki mitinge Perinçek'in yanısıra, İşçi Partisi Genel Başkan vekili Hasan Basri Özbey, MKYK üyesi ve 'Abdullah Öcalan'ı sorgulayan komutan' olarak tanınan Emekli Jandarma Albay Atilla Uğur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tugay Şen ve İşçi Partisi Kadın Kolları Öncü Kadın Genel Başkanı Pınar Gül de katıldı. İP Foça Belediye Başkan Adayı Yavuz Efe, ilçedeki 18 bin seçmenin 14 biniyle buluştuklarını, kalan birkaç günde diğer seçmenin tamamına ulaşacaklarını söyledi.

Kürsüye 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' sloganları arasında gelen Atilla Uğur ise "Ben İşçi Partisi'ni esir evinin duvarları arasında tanıdım. Namus, ahde vefa, dürüstlük, vatan sevgisini gördüm. Olmam gereken yer burası dedim ve bu saflara katıldım. Foça'da askeri eğitim görenlerdenim. Birlikte eğitim gördüğümüz pek çok arkadaşımı şehit verdim. Foça'nın böyle bir özelliği de var. Bu seçim klasik bir yerel seçim değildir" dedi.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de konuşmasında Suriye Uçağı'nın düşürülmesine değinip, "Buna en çok sevinen PKK ve diğer orta çağ kalıntısı dinci terör örgütleridir. Türkiye'nin bunda menfaati yoktur. Bunların arkasında Tayyip Erdoğanlar, Abdullah Gül'ler, Öcalan'lar var. Türkiye, Suriye, İran, Irak birbirine muhtaçtır. Suriye'nin şanlı direnişi ikinci İsrail koridoruna izin vermedi. Dün akşam İzmir'de Bismil'in Cumhuriyet Aslanoğlu köylüleri ile birlikteydim. Biz Türk Kürt aynı ırmağın içinde akıyoruz. Bir devrimle millet olmuşuz. Türk Milleti olmuşuz. Şimdi bu devrimi yıkmaya çalışan karşı devrimle mücadele ediyoruz. Türk Ordusu ve İşçi Partisini yıkmaya çalışan zihniyetle savaşıyoruz. Aynı Ergenekondan çıkış gibi; ya AKP İşçi Partisinin hakkından gelecek. ya İşçi Partisi Türk Milletini arkasına alacak AKP'nin hakkından gelecek" dedi.

Ekonomiyi çok ciddi bir kriz beklediğini önesüren Perinçek, şunları söyledi: "Biz İşçi Partisi olarak Mustafa Kemal'in Askerleriyiz. Ne ekonomik krizlerden, ne Atlantik emperyalistlerinden korkmuyoruz. Türkiye'ye kan kaybettiren o büyük para akışını kontrol edeceğiz. Milli Direnme Ekonomisi uygulayacağız. Tarıma destekleri kaldırdılar. Türkiye'nin meraları yatıyor. Türkiye borçlanarak saman alıyor. Çiftçiyi alnından vurdular. Arazilerine 2B ile el koyuyorlar. Ekonomi fahişeleşti. Yabancılara verecek bir şey kalmadı. Ormanları, kaynakları vermeye başladılar. Sanayiyi, esnafı destekleyeceğiz. Türkiye'de ürettiğimizi kullanacağız. Gümrüklerimizi tekrar dikeceğiz. Yerli üreticimizi, esnafımızı kollayacağız. Türkiye'yi av alanı olarak kullanan yabancı süpermarketlerden kurtaracağız. Bunlar hayal değil. Milli bir hükümete ihtiyaç var. Türkiye kasetlerle yönetiliyor. Obama'nın beyzbol sopasıyla yönetiliyor. Türkiye'yi Atatürk Türkiye'si yapacağız. Ankara'ya milletin Cumhurbaşkanını oturtacağız. Kadınların kafeslere tıkıldığı değil, kafeslerin kırıldığı, kadınların başı dik, özgür olduğu bir Türkiye yaratacağız. Diğer partilerden vatandaşlarımız, hepsi bizim kardaşımız, hepsi yurttaşımız. Bizde parti ayrımı yok. CHP'lisi, AKP'lisi, MHP'lisi bu seçimde İşçi Partisi'nde toplanalım. Atatürk'te birleşelim." - Foça

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğu Perinçek İşçi Partisi Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title