Haberler

Doğu Karadeniz'de Kış

Görüntü Dökümü : Vatandaşların karda yürümesi Vatandaşların araçlarını kurtarma çabası Esnafların iş yerlerinin önünü küremesi Doğu Karadeniz'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Rize'de 348 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

Görüntü Dökümü :

Vatandaşların karda yürümesi

Vatandaşların araçlarını kurtarma çabası

Esnafların iş yerlerinin önünü küremesi

Doğu Karadeniz'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Rize'de 348 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

Rize İl Özel İdare Genel Sekreterliğinden alınan bilgiye göre, ulaşımda aksamaların giderilmesi için kar ve buzlanmaya karşı mücadele çalışmaları artarak devam ediyor.

Kar dolayısıyla il genelindeki ulaşım sıkıntısının devam ettiğini kaydeden yetkililer, merkezde 60, Ardeşen'de 41, Çamlıhemşin'de 24, Çayeli'nde 54, Derepazarı'nda 11, Fındıklı'da 22,Güneysu 22, İkizdere'de 29, İyidere'de 7, Kalkandere'de 22, Pazar, Hemşin ilçesinde 8 olmak üzere 348 köye ulaşım sağlanamadığını bildirdi.

Karla mücadelede hasta ve cenaze olan köylere öncelik verilirken, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı 86 iş makinesi, 107 personel ile bin 472 kilometre alanda karla mücadele çalışması sürüyor.

İl genelinde 15 köye elektrik hizmeti verilemezken Rize Belediyesi ve ilçe belediyeleri de mahallelerde kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Karadeniz Sahil Yolunda da aksamalar yaşanıyor. Sahil Yolu'nun geçişinin Rize- Çayeli arası ulaşım tek geçitli kontrollü sağlanıyor.

Bazı bölgelerde ise yoğun kar yağışı nedeniyle ağaçların devrilmesi sonucu trafikte tehlike oluşturuyor.

Çok sayıda il genelinde enerji nakil hatlarında yaşanan sorunlar nedeniyle ilçe merkezlerinde ve bazı köylerde elektrik kesintisi yaşanıyor.

Karayolları ekipleri temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Doğu Karadeniz Çayeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title