Haberler

Doğu'da Kar Yağışı

Güncelleme:

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Van'da 46 mahalle, Bitlis'te de 16 köy yolu ulaşıma kapandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Süphan Dağı'ndan ve Van Gölü'nden detay

Kar yağışından detay

Karla kaplanan doğadan detay

Yollardan detay Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle Van'da 46 mahalle, Bitlis'te de 16 köy yolu ulaşıma kapandı.

Van Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kar yağışı nedeniyle 46 mahalle yolunun ulaşıma kapandığını, ekiplerin kapalı yolları açmak için çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü de kentte bugün ve yarın aralıklarla devam edecek karla karışık yağmurlu havanın Cuma günü yerini güneşli havaya bırakacağını tahmin ettiklerini belirtti.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışı nedeniyle tekrar ulaşıma kapanan Van-Bahçesaray karayolunun açılması için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Bitlis İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yücel İlarslan, kentte 16 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu, yapılan çalışmalar neticesinde bu yolları en kısa sürede ulaşıma açılacağını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Doğu Anadolu Bölgesi Van Gölü Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title