Haberler

Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası'nda Start Verildi

Kastamonu’nun Azdavay ilçesindeki Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nın startı verildi.

Kastamonu'nun Azdavay ilçesindeki Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası'nın startı verildi.

Kastamonu Valiliği, Azdavay Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) düzenlediği Sancaktepe Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği Doğu Avrupa ve Türkiye Enduro Şampiyonası yarışlarının protokol startı verildi. Azdavay Belediyesi Binası önünde düzenlenen törene Azdavay Kaymakamı Ali Güner, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, TMF As Başkanı Ogün Baysan ve vatandaşlar katıldı.

Start öncesi yarışçılar motosikletleri ile yaptığı gösteriler alanı dolduran vatandaşlardan yoğun alkış aldı. Belediye binasının merdivenlerinden motosikletleriyle çıkan sporcular Kaymakam Güner ve Belediye Başkanı Civelek ile beraber poz verdi.

Törende konuşma yapan Azdavay Kaymakamı Ali Güner Şampiyonanın Azdavay'da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporculara başarılar diledi ve pistin yapımında ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

BAŞKAN CİVELEK: "HEDEFİMİZ DÜNYA ŞAMPİYONASI"

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek yaptığı açıklamada, "Geçen yıl Türkiye Enduro Şampiyonası'nı yaptığımız ilçemizde bu sene Avrupa Enduro Şampiyonası'nı yapıyoruz inşallah seneye de Dünya Enduro Şampiyonası'nı yaparız. İlçemize Avrupa standartlarında bir pist kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pistimizin yapımında ve Avrupa Enduro Şampiyonası'nı organizasyonumuzda bize destek Sayın Valimize, Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza, Sayın Vekillerimize, Sayın Kaymakamımıza, Azdavay halkına, sivil toplum kuruluşlarına ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Azdavay Kaymakamı Ali Güner ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek tarafından kaldırılan bayraklarla yarışmanın startı verildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Güner Kastamonu Azdavay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title