Haberler

Doğu Anadolu Bölgesi 29.05.2010

ERZURUM DOĞU EKSPRES DEV TESİS SATILIĞA çIKTI : Türkiye’nin önemli yol ve havalimanı müteahhiti hayvancılığın başkenti olarak değerlendirilen memleketine yatırım yapan Fikret Oral, sonunda krize dayanamadı ve et entegre tesisini satılığa çıkarttı.

ERZURUM

DOĞU EKSPRES

DEV TESİS SATILIĞA çIKTI : Türkiye’nin önemli yol ve havalimanı müteahhiti hayvancılığın başkenti olarak değerlendirilen memleketine yatırım yapan Fikret Oral, sonunda krize dayanamadı ve et entegre tesisini satılığa çıkarttı.

PALANDÖKEN GAZETESİ

BüYüK BULUŞMA : Atatürk üniversitesi 1. Avrasya İpekyolu üniversiteleri Toplantısıyla İpek Yolu üzerindeki üniversitelerin rektörlerini Erzurum’da bir araya getirdi.

AĞRI

HüRSES GAZETESİ

YEŞİL KARTLAR EVLERE SERVİS EDİLDİ : Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Kaymakamı Ercan Ateş hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek vizesi yapılan yeşil kartları teslim etti, gıda yardımında bulundu.

ARDAHAN

SüREç GAZETESİ

AKTAŞ SINIR KAPISI İçİN SOMUT ADIM : Türk ve Gürcü heyetler Ardahan’da Aktaş sınır kapısında biraaraya geldi.

HUDUT GAZETESİ

DOLU EKİNLERİ VURDU : Ardahan ve ilçelerinde etkili olan dolu yağışı ekinlere büyük çaplı zarar verdi.

ERZİNCAN

ERZİNCAN 24

ERGENEKON KAZISI SONA ERDİ : Et entegre tesislerinde iki gün süreyle yapılan Ergenekon kazısında herhangi bir bulguya rastlanmadı.

KARS

SERHAT KARS

KESK’TEN BİR GüNLEK EYLEM : Kamu çalışanları Konfedasyonu bir günlük iş bırakma eylemi yaptı.

MUŞ

MUŞ'UN SESİ

çÖPTEN BESLENİYORLAR :21. Yüzyıla girdiğimiz şu günlerde Muş’taü içleracısı manzaralar yaşanıyor. Dar gelirli aileler çöplükten topladıkları sebze ve meyveleri evlerine götürüyor.

BİNGÖL

BİNGÖL GAZETESİ

KİRAN SULAMA KANALI SORUNLU: Merkeze bağlı kiran köyünün eski muhtarı Mehmet Ali Alçiçek, Köy hizmetleri tarafından Zeynel çayından getirilen sulama kanalında sorun olduğu için yararlanamadıklarını ifade etti.

BİNGÖL HABER 12 GAZETESİ

MUHTARLARLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI: Bingöl üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, merkez mahalle muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title