Haberler

Doğu Anadolu Bölgesi - 07.06.2010 / Pazartesi

ERZURUM DOĞU EKSPRES DERS GİBİ SONUÇ Çekişmenin yaşandığı, insanların birbirlerine hakaret ve küfür ettiği posta koyduğu, 'beraberliğin' yaşanmadığı kongre sonucunda beraberlik çıktı.

ERZURUM

DOĞU EKSPRES

DERS GİBİ SONUÇ

Çekişmenin yaşandığı, insanların birbirlerine hakaret ve küfür ettiği posta koyduğu, 'beraberliğin' yaşanmadığı kongre sonucunda beraberlik çıktı.

PALANDÖKEN GAZETESİ

ARTIK FARKLI İŞLER İSTENİYOR

Belediye hizmetlerine yönelik eleştirileri değerlendiren Başkan Küçükler, “Halkın beklentisi değişti. Öncelikle, otopark ve alt geçit isteyen halk, şimdi karşı çıkıyor” dedi.

AĞRI

HÜRSES GAZETESİ

SATICILAR KÖYÜNDE MİMAR DENİZ İNTİHAR ETTİ

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde ailevi sorunları olduğu iddia edilen bir kişi intihar etti. Olay İlçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Satıcılar köyünde meydana geldi.

ARDAHAN

SÜREÇ GAZETESİ

FUHUŞ OPERASYONUNDA 34 TUTUKLAMA

Ardahan merkezli 8 ilde "Uluslararası insan ticareti ve zorla fuhuş" iddialarıyla ilgili yapılan soruşturma kapsamında 104 zanlıdan 34'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

HUDUT GAZETESİ

UNESCO'NUN KORUMAYA ALDIĞI AŞIĞA SEMPOZYUM

UNESCO tarafından koruma altına alınan ve UNESCO'nun "Yaşayan bir kültür hazinesi " olarak kabul edilen Ardahanlı Aşık Şeref Taşlıova için Ardahan Üniversitesi ve Ardahan Belediye Başkanlığı organizasyonu ile ve Kültür Bakanlığının katkıları ile bir Sempozyum düzenlendi.

ERZİNCAN

ERZİNCAN 24 TÜRKİYE BULUŞMALARI KONFERANSI YAPILDI

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Anayasa değişiklikleri konulu Türkiye Buluşmaları konferansı için geldiği Erzincan da İsrail i sert bir dille eleştirerek Bundan sonra umuyoruz ki İsrail, bu şımarıklığından vazgeçecektir dedi.

KARS

SERHAT KARS

SU BİDONUNA DÜŞEN ÇOCUK BOĞULDU

Digor ilçesinde evlerinin önünde oynarken su bidonuna düşen çocuk boğularak hayatını kaybetti.

MUŞ

MUŞ'UN SESİ

AKP'NİN GÜNDEMİ İSRAİL VE ANAYASA

AK Parti İl Başkanlığının organize ettiği Genişletilmiş İl Meclisi toplantısında İsrail’e tepki gösteren partililer, anayasa değişikliği ile demokrasinin daha da yaygınlaşacağını söylediler.

BİTLİS

DOĞRU HABER GAZETESİ

NEMRUT KRATER GÖLÜNDE TEMİZLİK KAMPANYASI

Bitlisli öğrenciler 5 Haziran Dünya Çevre günü dolaysıyla Nemrut Krater Gölü ve çevresinde temizlik çalışması yaptılar.

BİTLİS DİDEBAN GAZETESİ

BİTLİS’TE GÖÇ DURMA NOKTASINA GELDİ

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki bir çok ilde nüfus gerilmesi yaşarken, Bitlis’te göçün durma noktasına geldiğini bildirdi.

BİNGÖL

BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ

BİNGÖL, OCAK AYINDA UÇACAK: Ulaştırma bakanı Binali Yıldırım, Temmuz 2011’de bitirilmesi planlanan havaalanı 6 ay erken bitireceklerini söyledi.

BİNGÖL GAZETESİ

BAKANLAR SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ: Bingöl Havaalanı temel atma töreni için Bingöl’e gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz sanayi bölgesinde esnafların sorunlarını dinledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title