Haberler

Doğu Anadolu Bölgesi - 06.08.2010 / Cuma

ERZURUM DOĞU EKSPRES ERZURUMLU HAKETMİYOR ERZURUM GAZETESİ AKDAĞ’DAN TAM GÜN DEĞERLENDİRMESİ Sağlık Bakanı Akdağ, Danıştay'ın bir basın açıklamasına yürütmeyi durdurma kararı verdiğini bunun da Türk hukuk tarihinde yanlışlığa örnek bir karar olduğunu söyledi AĞRI AĞRI HÜRSES AĞRI'DA TERÖRİSTLERLE SICAK TEMAS: 1 ŞEHİT Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

ERZURUM

DOĞU EKSPRES

ERZURUMLU HAKETMİYOR

ERZURUM GAZETESİ

AKDAĞ’DAN TAM GÜN DEĞERLENDİRMESİ

Sağlık Bakanı Akdağ, Danıştay'ın bir basın açıklamasına yürütmeyi durdurma kararı verdiğini bunun da Türk hukuk tarihinde yanlışlığa örnek bir karar olduğunu söyledi

AĞRI

AĞRI HÜRSES

AĞRI'DA TERÖRİSTLERLE SICAK TEMAS: 1 ŞEHİT

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

ARDAHAN

SÜREÇ GAZETESİ

GENÇLİĞİN TEMİNATI BAŞKAN

TFF'nin bu yıl ilk defa uygulayacağı Bölgeler Arası Liglere katılmama tehlikesi ile karşı karşıya kalan 23 Şubat Belediye Spor Kulübü, Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un yoğun çabaları sayesinde Ardahan'ı temsil hakkı kazandı.

HUDUT GAZETESİ

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİNDEN ÖRNEK PROJE

Ardahan Üniversitesi, Ardahan Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirecek olan ‘Kaşgarlı Mahmut Öğrenme Merkezi Projesi’ basına tanıtıldı.

ERZİNCAN

ERZİNCAN 24

KILIÇDAROĞLU, ERZİNCAN' A GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzincan’ a geliyor. 8 Ağustos 2010 Pazar günü saat 14:00 da Erzincan Cumhuriyet meydanında Erzincanlılara seslenecek olan Kılıçdaroğlu, karayoluyla Sivas’ tan Erzincan’ a gelecek.

KARS

SERHAT KARS

KILIÇDAROĞLU 'YİĞİTOĞLAN'İSMİNİ BEĞENDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,merhum Bülent Ecevit'e 'Karaoğlan lakabını takan 85 yaşındaki Şehzade Şahin'in kendisine verdiği 'Yiğitoğlan' ismini beğendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title