Haberler

Doğtaş & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası Başladı

Güncelleme:

Doğtaş & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası, 31 Mart - 13 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul Tenis Eskrim ve Dağcılık Spor Kulübünde gerçekleşecek.

13 Nisan 2014 tarihine kadar sürecek olan Doğtaş & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası İstanbul Tenis Eskrim ve Dağcılık Spor Kulübü'nde gerçekleştirilen basın toplantısının ardından başladı.

Hülya Avşar, TED Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz, Doğtaş Pazarlama Direktörü Derya Ercan, Liv Hospital'den Prof. Dr. Uğur Haklar, Tosbaa'nın Genel Müdürü Emre Beşikçi, Activar CEO'su Dr. Yaman Er'in katıldığı basın toplantısında turnuva hakkında bilgiler verildi.

Türkiye Tenis Federasyonu ve RMG'nin denetim ve gözetiminde gerçekleştirilen Doğtaş & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası, 31 Mart - 13 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul Tenis Eskrim ve Dağcılık Spor Kulübü'nde gerçekleşecek. Basın toplantısında konuşan Doğtaş Pazarlama Direktörü Derya Ercan: "Doğtaş olarak, gençlerin spora yönlendirilmesini toplumsal kalkınmanın anahtarı olarak görüyor ve bu nedenle sporun her dalına destek vermeye çalışıyoruz. Tenis sporunun Türkiye'de yaygınlaşabilmesi ve profesyonel sporculara sahip olabilmesi için turnuvayı destekleyerek ana sponsor olduk. Bundan sonraki dönemlerde spora desteklerimiz yine devam edecek." dedi. Turnuvaya ismini veren Hülya Avşar da gazetecilerin sorularını yanıtlarken böyle anlamlı bir organizasyona destek olan herkese teşekkür ederek, turnuvada yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Bu yıl da tenis severler tarafından yakından takip edilen turnuva, Hülya Avşar'ın Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker ile yaptığı gösteri maçıyla açıldı.

22 farklı kategoride 1.100 tenisçinin katılacağı, Doğtaş & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası'nın tüm gelirleri 12-18 yaş arası genç, yetenekli ve dar gelirli tenisçilere verilecek. Bursun yanı sıra; bu yıl üniversite öğrencilerine de eğitim bursu veriliyor.

Doğtaş'ın ana sponsor olduğu turnuvaya destek veren sponsorlar; byH, Liv Hospital, Dahliaa, Tosbaa, Çaykur, Activar, Sarar, Sarev, Saka, Çamlıca, Dermamed, Wilson, AlemFm, Pushclean.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Liv Hospital Hülya Avşar İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title