Haberler

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Elazığ'da

Türkiye genelinde yaklaşık 200 özel öğretim kursu, etüt merkezleri ve okulları bulunan Doğru Cevap Eğitim Kurumları Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde şubesini açarak kayıtlara başladı.

Doğru Cevap Eğitim Kurumları tarafından Elazığ'da basın toplantısı düzenlendi. Kültür Park'ta düzenlenen toplantıya, bölge temsilcileri Şehmus Karaman, Dursun Ali Akkoç ve Oktay Demirelli ile Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu Kovancılar Şubesi Kurucu Temsilcisi Erdal Şeker katıldı. Akkoç, Doğu Cevap Eğitim Kurumları'nın eğitim sektörüne uzun yıllarını vermiş eğitimcilerin kurmuş olduğu ve bu ülkenin eğitimi için hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen özel eğitim kurumları olduğunu söyledi.

Türkiye'nin dört bir yanında 200'e yakın özel öğretim kursları, etüt merkezleri ve okulları ile kaliteli eğitim hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını aktaran Akkoç, "Bölgemizde de birçok ilde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Resmi işlemleri tamamlanan ve öğrenci kaydına başlanan Kovancılar Doğru Cevap Özel Eğitim Kursumuzun açılışını da Haziran ayı içerisinde yapacağız" dedi.

Eğitim kurumlarının okulların alternatifi olmadığını, aksine işbirlikçileri olduğuna değinen Akkoç, "Kurslarımız ve öğrenci etüt eğitim merkezlerimiz hiçbir okulun yerini alma, okulu değersizleştirme gayreti içerisinde olmayacaktır. Eğitim kurumlarımızda eğitim gören her öğrenci özeldir. Yürütülen eğitim-öğretim faaliyetlerinde, öğrencilerin eğitim gereksinimleri ve bireysel farklılıkları dikkate alınarak hazırlanan programlar uygulanır. Amacımız, öğrencilerimizi eğitim gereksinimleri ve bireysel farklılıklarına uygun eğitim programları ile ülkesini ve dünyayı tanıyan, kendisi, toplumu için değerler üretebilen, milli, manevi değerlerine bağlı, üst düzel bilgi ile becerilere sahip bireyler olarak yetiştirmektir. Kurumlarımızda akademik eğitimin yanında, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle öğrencilerimizin her alanda gelişimi desteklenmektedir. Doğru Cevap Eğitim kurumları çocuklarımızın başarılı olmalarının yanında mutlu olmaları içinde çalışmalar yürütmektedir" diye konuştu.

Kaliteli ve nitelikli eğitimin, uygun eğitim ortamlarında, nitelikli yönetici ve eğitim personellerinin olması ile mümkün olacağına dikkat çeken Akkoç, "Eğitim kurumlarımız öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiş fiziki ortamları ve eğitim sektöründü uzun yıllar görev yapmış olan uzman eğitim personeli sektörü önde gelen lider kurumudur. Kurumlarımızda yürütülen rehberlik faaliyetleri sadece kariyer çalışmaları için değil öğrencilerin bireysel ihtiyaçları sosyal ve kültürel gelişim alanları da dikkate alınarak yürütülmektedir. Kurumumuzun eğitim sistemine entegre ettiği diğer bir yenilik ise 'Mentörlük Sistemi'dir. Görevlendirilen mentörler öğrencilere eğitim çalışmalarının her aşamasında liderlik yaparak, hedefe giden yolda onlara destek olurlar" ifadelerinde bulundu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kovancılar Ali Akkoç Türkiye Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title