Haberler

Doğaseverlerden Kar Yürüyüşü Keyfi

Balıkesir'in Havran İlçesi'nin yüksek kesimlerini beyaza bürüyen kar yağışı sonrası, doğa severler tarafından, Hanlar Mevkii'nde doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Balıkesir'in Havran İlçesi'nin yüksek kesimlerini beyaza bürüyen kar yağışı sonrası, doğa severler tarafından, Hanlar Mevkii'nde doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Kar topu oynayan grup, beyaz örtünün tadını çıkardı.

Körfez Doğa Sporları Grubu, yağış sonrası beyaza bürünen Havran'ın yüksek kesiminde yer alan Hanlar Mevkii'nde, doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Güneşli bir havaya rağmen erimeyen karlar arasında yapılan gezinti, keyif verdi. Seyir zevki veren manzara eşliğinde temiz hava alındı, güzel bir gün geçirildi. Kartopu da oynayan grup, çocuk gibi eğlendi.

Körfez Doğa Sporları Grubu'nun Başkanı Öğretmen Erhan Çiftçi, hava durumunu takip ettiklerini ve güzel havayı fırsat bilerek çıktıklarını belirtti. Çiftçi, "Bölgeleri sürekli araştırıyoruz. Havanın güzel olmasını fırsat bilerek toplanıp geldik. Arkadaşlarımızla yürüyüş yaptık. Kar topu oynadık. Doğanın bu güzel manzaralarını fotoğrafladık. Keyifli anlar yaşadık. Harika bir ortam, harika bir gün. Karlar yavaş yavaş eriyor. Yarına herhalde bu karlar kalmaz" dedi.

Grup üyesi öğretmen Zeynep Kilciler ise "Muhteşem bir hava var. Kısa bir yürüyüş yaptık. Bulunduğumuz ortamın keyfini yaşıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan; bazı vatandaşlar da bölgeye gelerek mangal keyfi yaptı. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Güneşli Havran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title