Haberler

Doğantepe ve Başpınar'da Yıkımlar Hızlandı

Park, okul, hastane ve sosyal donatı alanlarına büyük önem veren Altındağ Belediyesi, Doğantepe ve Başpınar mahallelerinde yıkımlara hız verdi.

Park, okul, hastane ve sosyal donatı alanlarına büyük önem veren Altındağ Belediyesi, Doğantepe ve Başpınar mahallelerinde yıkımlara hız verdi.

Altındağ Belediyesi'nin bu seferki adresi Doğantepe ve Başpınar mahallelerinin kesiştiği nokta oldu. Bölgede daha önce 600 kaçak yapıyı yıkan Altındağ Belediyesi, okulların kapanmasıyla çalışmalarına hız verdi.

Cemil Meriç Kültür Merkezi'nin hemen arkasında kalan bölgede yeşil alanları ve yol alanlarını işgal eden 20 gecekondunun daha yıkımı başarıyla gerçekleşti. Altındağ Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yıkımlar sonucunda, ilçe daha fazla yeşil alana kavuşacak ve ulaşım daha kolay bir hale gelecek.

"MAHALLELİDEN YIKIMLARA DESTEK"

Uyuşturucu madde kullananların uğrak yeri haline gelen bölgede, gecekonduların yıkılmasıyla mahalle sakinleri daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam alanına kavuştu. Yıkımlarda sağduyulu bir tavır sergileyen Altındağ Belediyesi'ne bağlı ekipler, bölgede aldığı önlemlerle halk sağlığına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Yıkımlar esnasında hiçbir sorun yaşanmadı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Cemil Meriç Doğantepe Başpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title