Haberler

Doğanspor Kulüp Başkanı Asbaş, Güven Tazeledi

Güncelleme:

Çerkezköy'ün efsane spor kulüplerinden Doğanspor'un Barbaros Caddesindeki kulüp binasında yapılan olağanüstü genel kurulunda Kazım Asbaş güven tazeledi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinin efsane spor kulüplerinden Doğanspor'un Barbaros Caddesi'ndeki kulüp binasında yapılan olağanüstü gelen kurulunda Kazım Asbaş güven tazeledi.

Divan Heyeti'nin oluşturulması ile başlayan kongrede saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Başkan Kazım Asbaş konuşma yaptı. Bugüne kadar Doğanspor'un başarısına katkı ve destek sağlayanlara teşekkür eden Asbaş, kulübün çok daha iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.

Çerkezköy Doğanspor'un yeniden canlandırılması ve eski görkemli günlerine dönmesi için bir araya geldiklerini belirten Asbaş, "Kısa zamanda kulüp için gerekli oluşumu sağladık. Efsane takımımız Doğanspor'un yeniden yaşama geçirilmesinde bizlere destek olan ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Benden başka başkanlığa aday olacak arkadaşımız varsa hemen yönetimini hazırlasın ve çıksın" dedi.

Amaçlarının Çerkezköy Doğanspor'un salon sporlarında da yer almasını sağlamak olduğunu söyleyen Asbaş, "İnşallah bu yıl çıktığımız 1. Amatör Lig'de de başarılı olur ve bir üst lige çıkarız. Hedefimiz her yıl bir üst lige yükselmek" diye konuştu.

Kazım Asbaş'ın konuşmasının ardından yönetimin 15 kişiye çıkarılması konulu gündem maddesi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Gelir gider hesapları görüşülerek karara bağlanırken, tahmini bütçe 50 bin TL olarak belirlendi.

Toplantının son gündem maddesinde ise seçime geçildi. Tek aday ve tek liste ile gidilen seçim açık oy ile yapıldı. Kongreye 155 kayıtlı üyeden 80'i katıldı. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Kazım Asbaş yeniden başkanlığa seçildi. Kazım Asbaş Başkanlığındaki Yönetim Kurulu'na ise Aydın Darcan, Aykut Akar, Aktaş Gürel, Ardal Aras, Erhan Kaşarcı, Ercan Çorbacı, Gültekin Çoban, İsmail Aran, Mehmet Hızlı, Mehmet Toz, Murat Akay, Nevzat Kumru, Sabri Asbaş ve Süleyman Ak yer aldı. Denetleme Kurulu'na ise Orçun Yaman, Ender Esen ve Gülşah Albay seçildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title