Haberler

Doğanşehir'e Eğitim Kompleksi

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Müftülük tarafından yaptırılan ve içerisinde dini eğitimlerin yer alacağı kompleksin kaba inşaatı tamamlanmak üzere.Kompleksin çalışmaları ile ilgili yapılan açıklamada, Doğanşehir’in ihtiyacı olan ve din hizmetleriyle ilgili olarak tüm birimlerin içinde yer alacağı binamın temelinin 400 metrekare üzerine inşa edildiği ifade edildi.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Müftülük tarafından yaptırılan ve içerisinde dini eğitimlerin yer alacağı kompleksin kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

Kompleksin çalışmaları ile ilgili yapılan açıklamada, Doğanşehir'in ihtiyacı olan ve din hizmetleriyle ilgili olarak tüm birimlerin içinde yer alacağı binamın temelinin 400 metrekare üzerine inşa edildiği ifade edildi. Doğanşehir'in ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet verecek bir kompleks olacağı belirtilen açıklamada, kompleksin özellikle Doğu Mahallesinde ciddi ihtiyaç olan mescit, taziye evi, beş derslikli kız Kur'an Kursu, toplantı salonları, misafirhane gibi birimlerden oluşacağı ifade edildi. Kompleksin kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğu belirtilerek, bundan sonraki süreçte ciddi nakit ihtiyacının olacağı ifade edildi. Bu noktada ise Doğanşehir ve Doğanşehir dışında olan hayırsever vatandaşlardan yardım talep edildiği belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğanşehir Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title