Haberler

Doğanın Pedalları" Fotoğraf Sergisi Açıldı

Eskişehir Kent Konseyi Araba Yok Çalışma Grubu tarafından yapılan "Şehirde Bisiklet-Doğada Bisiklet" fotoğraf yarışmasına katılan, dereceye giren ve jürinin seçtiği fotoğraflardan oluşan "Doğanın Pedalları" fotoğraf sergisi düzenlendi.

Serginin açılış töreninde konuşan Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, şehrin bisiklet kültürünün geçmişten bugüne var olduğuna dikkat çekerek, "Biliyoruz ki ülkemizde yaşanan yoğun kentleşme ve içinde bulunduğumuz şartlar bizleri bisiklet kullanmaktan, hareket etmekten çok uzaklaştırdı. Ancak yine biliyoruz ki fiziksel aktiviteye dayalı aktif yaşam tarzı, her yaştan insanın hem fiziksel hem de ruhsal sağlığının korunması ve geliştirilmesinde büyük önem taşıyor. Bu yüzden çalışmalarımız durmaksızın sürecektir. Araba Yok Çalışma Grubu'nun daha önce düzenlediği fotoğraf yarışmasında dereceye giren sanatçılarımızı açıklamış ve ödüllerini vermiştik. Şimdide bu yarışmanın fotoğraflarında oluşan sergiyi açıyoruz" diye konuştu.

Daha sonra, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Oğuzhan Özen, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Ayşe Ünlüce, Araba Yok Çalışma Grubu Başkanı Erdem Korkmaz ve Esdak Başkanı Mehmet Öcal sergiyi birlikte açtı.

Sergi pazar gününe kadar fotoğraf severlerin beğenisine açık kalacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title