Haberler

Doğanhan Restorant 5'inci Yılını Kutladı

Kilis’te faaliyet gösteren Doğanhan Restorant, faaliyete başlamasının beşinci yılı nedeniyle protokole ve diğer davetlilere bir yemek verdi.

Kilis'te faaliyet gösteren Doğanhan Restorant, faaliyete başlamasının beşinci yılı nedeniyle protokole ve diğer davetlilere bir yemek verdi.

Doğanhan Restorant Sahibi Erdoğan Aktaş, tarafından verilen yemeğe Kilis Valisi Süleyman Tapsız, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç,İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songüy Kadıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, SGK Kilis İl Müdürü Abdulkadir Akkaş ile daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

Doğanhan Restorant Sahibi Erdoğan Aktaş, çocukluk hayalinin böyle bir müessese açmak olduğunu ifade ederek, "Liseye gittiğimiz yıllarda köyden okula gelirdik. Doğal olarakta yemeğimizi Kilis merkezde yerdik. Bir gün cebimde küçük bir miktar para var idi, bir kelle paçacıya gittim. Cebimde bir lira var. Bana sadece kelli suyu verir misin diye sordum. İş yeri sahibi de gerçekten kelli suyu ile ekmek getirdi. Yerken aklımdan şu geçti, benim böyle bir iş yerim olursa fakir fukaradan para almayacağım diye kendi kendime söylendim. Okul hayatından sonra çeşitli lokantalarda komi, bulaşıkçı, şef olarak çalıştım. Bir gün cep telefonumu satarak küçük bir yer açtım. Ama masa sandalyem yoktu. Derme çatma bir yerde çalışarak bu hale geldim. Allah'a şükür Doğanhan Restoranı açtım. Bugün kuruluşumuzun 5'inci yılını kutluyorum. Lokantamızda hiçbir fakirden para alınmaz, hiçbir zaman para önemli değildir. Önemli olan halkımıza hizmettir. Kuruluş yıl dönümümüze katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Doğanhan Restorant Sahibi Erdoğan Aktaş'ı girişimcilik ruhundan dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, "Bugün bulunduğumuz tarihi mekan restorasyonun bir kısmı yapılmış, diğer kısımlarının da yapılması gerekiyor. En kısa zamanda yapılacağını tahmin ediyorum. Kilis'te üzülerek söylüyorum, turist ağırlayacağımız, yöresel yemeklerin çıktığı restoran sayısında sıkıntı yaşanıyor. Erdoğan kardeşimin açtığı iş yeri gibi yerlerin çoğalması gerekiyor. Yakında 4 yıldızlı bir otel faaliyete giriyor. Bizim eski Kilis evlerini butik otellere, lokantalara çevirmemiz gerekiyor. Yöresel Kilis yemekleri gerçekten çok güzel ilimize dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistleri en iyi şekilde ağırlamamız gerekiyor. Kilis'in reklama ihtiyacı var. İnanç turizmi geliştirmemiz gerekiyor. Bu tür mekanların çoğalması gerekiyor" dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız Mehmet Metin Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title