Haberler

Doğan Yelken Takımı 29. Yıl Amiral Kupası'nda İkinci Oldu

İstanbul / DHA İstanbul Yelken Kulübü tarafından 11-12 Ekim tarihlerinde düzenlenen 29. Yıl Amiral Kupası yarışlarında Doğan Yelken Takımı ikinci oldu.

İstanbul / DHA

İstanbul Yelken Kulübü tarafından 11-12 Ekim tarihlerinde düzenlenen 29. Yıl Amiral Kupası yarışlarında Doğan Yelken Takımı ikinci oldu.

11 Ekim'de İstanbul Boğazı'nda, Ortaköy'den başlayıp Beykoz Boğaz Komutanlığı önünde tamamlanan yarışta Doğan Yelken Takımı 1 saniye farkla ikinciliği kaçırdı ve ilk gün yarışını üçüncü olarak tamamladı. 12 Ekim Pazar günü, Fenerbahçe - Ataköy- Sivriada- Fenerbahçe rotasında yapılan ikinci gün yarışında birinci olan Doğan Yelken takımı bu derecesiyle 29. Yıl Amiral Kupası'nı ikinci olarak tamamlamış oldu.

Yarışmaya başladığı ilk yıl olan 2014 yılında, izlediği İstanbul Yelken Kulübü Trofesi'nde tecrübeli rakiplerinin önünde yer alan Doğan Yelken Takım bu hafta sonu sezonun son yarışına çıkıyor.

19 Ekim Pazar günü Fenerbahçe - Caddebostan parkurunda yapılacak 2 yarıştan oluşan Altın Kilit Kupası'nda saat 11: 00'de ilk yarış, 15: 30'da da ikinci yarış başlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Yelken Kulübü Fenerbahçe Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title