Haberler

Doğan ve Apohan'dan Kınama Mesajı

Genç ASKON Malatya Şube Başkanı Levent Ruşen Doğan ve Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, mesaj yayımlayarak Elazığ Emniyet Müdürlüğünde yaşanan terör saldırısını kınadı.

Genç ASKON Malatya Şube Başkanı Levent Ruşen Doğan ve Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, mesaj yayımlayarak Elazığ Emniyet Müdürlüğünde yaşanan terör saldırısını kınadı.

Genç ASKON Malatya Şube Başkanı Levent Ruşen Doğan mesajında, iki kardeş şehir Elazığ ve Bitlis'te yaşanılan hain terör saldırısı nedeniyle üzüntü içerisinde olduklarını söyledi. Doğan, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Terör örgütünün adı ne olursa olsun ister PKK, iste DAEŞ, ister DHKP-C, ister FETÖ şunu bilmelilerdir ki bu vatan toprakları asla ve asla bölünmeyecektir. Bizler onurlu duruşumuzdan taviz vermeden terörün her türlüsü ile 79 milyon omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde savaşacağız. Bu topraklarda 15 Temmuz darbe kalkışmasında şehit düşen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir gibi şerefli kahramanlar teröre dur diyeceklerdir. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın başkomutanlığında bu toprakların bölünmeyeceğini, ezanların susmayacağını ve bayrağın indirilemeyeceğini 7 düvele göstereceğiz. Başta Avrupa ve Amerika olmak üzere terörden beslenen eli kanlı ülkelere de dünyanın 5'ten büyük olduğunu göstereceğiz. Türkiye'nin dört bir yanında yaşanan terör faaliyetleri neticesinde şehit düşen askerlerimize, polislerimize Allah'tan rahmet ailelerine ise sabır diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ise mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Apohan, "Masum vatandaşları katlederek, toplumsal huzuru bozmayı hedefleyen insanlık dışı bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Asırlardır barış ve huzurun hüküm sürdüğü topraklarda, kimsenin birlik ve beraberliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz. Millet olarak, saldırılara karşı ortak duruşumuzu ve bu topraklarda birlikte yaşama kararlılığımızı sergilemeye devam edeceğiz. Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Bitlis Elazığ PKK Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title