Haberler

Doğan, "Sıkıntıları Birlik Beraberlikle Aşacağız"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ettiler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ettiler.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan makamında ziyaretçilerini ağırladı. Kendisini ziyarete gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ile sohbet eden Başkan Doğan, "Urfa dediğimizde yüreğimiz cız ediyor. O bölgenin en istikrarlı, huzurlu ve güvenli olan bir yerinde bu tür olayların olması manidardır. Bu olayları planlayanların hedefleri hangi noktaya diktiklerini gösteriyor. Hedef ülkedeki istikrarın, huzurun, birliğin ve beraberliğin bozulmasıdır. Türk Milleti her zaman bu tür oyunları gerekli refleksi göstermiştir. Ne zaman ne kadar güçlü olduğumuz bir sürece girsek, bu tür oyunlar daha da artıyor. Bu süreci de birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım" dedi.

Yerelde yaptıkları projelerle ülkenin geleceğine katkı sağlamaya çalıştıklarını da söyleyen Doğan "Bizler, tabi ki görevlerimizi yapıyoruz ama bir yandan da ülkemizin milletimizin geleceğini, birliğini ve beraberliğini de düşünmek zorundayız. İzmit'imizi biz de çok daha güçlü, hem Türkiye'nin cazibe merkezi hem de dünyanın tanıdığı, yeni bir İzmit vizyonuyla yönetiyoruz. 6 yıl önce Yeni Bir İzmit sloganıyla Belediye Başkan adayı olarak yola çıktık ve bugün de, Yeni Türkiye vizyonuna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem İzmitimiz hem de ülkemiz daha güçlü olacak. Bundan kimsenin endişesi olmasın" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title