Haberler

Doğan: "En Büyük Güvencemiz Gençlerimiz"

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Anadolu Gençlik Derneği İzmit Temsilciliği’ni ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Anadolu Gençlik Derneği İzmit Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Doğan, "Gençliğe yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Bilinçli, vatanını, bayrağını bilen, özellikle bizim kutsal değerlerimizle yetişmiş gençler en büyük güvencemizdir. İstiyoruz ki, gençlerimiz bir yandan çağdaş medeniyetleri öğrenirken, diğer taraftan da dinini, kitabını, Peygamberini öğrensin. Atamızdan gelen birtakım değerleri üzerine alsın sahiplensin" dedi.

Anadolu Gençlik Derneği ile aynı amaç için çalıştıklarını da belirten Doğan, "Derneğinizin amacı da vatanına milletine bayrağına, değerlerine sahip çıkan gençler oluşturmak. Özellikle bu çağda gençlerimiz bilgisayar internet gibi bilişim araçlarının yaygınlaşmasıyla bir yandan iyi şeylere kolay ve hızlı ulaşıyorlar fakat kötü şeylere de aynı hızla ulaşabiliyorlar. Dışarıda bir takım bağımlılık yapıcı keyif verici maddelere olan bir ilgi ve bunun getirdiği bir risk var. Dolaysıyla bu tür kuruluşlarımızın bu alanlarda önemli görevlerinin olduğunu düşünüyorum" diyerek imanlı inançlı gençliğin yetişmesine katkılarından dolayı dernek Başkanı Karaturp ve yönetimine teşekkür etti.

Gençlerle uzun uzun sohbet eden Başkan Doğan, "Bu ülke hepimizin. Bu ülkeye ve gençliğine sahip çıkmak hepimizin borcu" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinden ve kendilerine olan inançlarından dolayı Başkan Doğan'a teşekkür eden Anadolu Gençlik Derneği İzmit Temsilcisi Murat Karaturp ta, "Gençlere inanan böylesine önemseyen ve destekleyen bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

anadolu gençlik derneği nevzat doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title