Haberler

Doğan, Eğitime Her Zaman Destek Olacağız

Alikahya Fatih mahallesinde acılan etüt merkezin kitap dağıtım törenine katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 200 öğrenciye yardımcı ders kitabı ve soru bankası kitapları hediye etti.

Alikahya Fatih mahallesinde acılan etüt merkezin kitap dağıtım törenine katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 200 öğrenciye yardımcı ders kitabı ve soru bankası kitapları hediye etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Alikahya Fatih mahallesinde bulunan Fatih Ortaokulu'daki 8. sınıflar için açılan etüt merkezi kitap dağıtım törenine katıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, okul müdürü Bayram Çotu, Fatih Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Zerrin Nak, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okula gelişinde öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Doğan, kitap dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, "Gençlerimizi bilgili ve donanımlı bir şekilde yetiştirmek hepimizin en önemli görevidir. Hükümetimizin de büyük önem verdiği eğitime e İzmit Belediyesi olarak biz de destek olmaya gayret ediyoruz. Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya, İzmit'in başarılı gençler yetiştirmesine destek vermeye devam edeceğiz. İzmit Belediyesi olarak 20 ayrı noktada çocuklarımızın okul sonrası ders çalışması için etüt salonları kurduk. Ücretsiz olan etüt merkezlerimizden 2 bin'den fazla öğrencimiz yararlanmaktadır. Sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen okullarımıza karşı sorumluluk duyuyor ve destek veriyoruz. Türkiye'de ilk kez Okul Hizmet Masasını faaliyet geçirdik. Okullarımızın artık ufak tefek sorunları kısa süre içinde çözüme kavuşuyor" şeklinde konuşarak, Fatih Orta Okulu çok amaçlı salonun yeniden düzenleneceği müjdesini de verdi.

Fatih Ortaokulu Okul Müdürü Bayram Çotu da yaptığı konuşmada, "İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'a çok teşekkür ediyorum. Eğitim konusunda başkanımız her zaman yanımızda ve bizlere her türlü desteği veriyor" dedi.

Öğrencilere test kitaplarını dağıtarak sohbet eden Başkan Doğan, etüt merkezi öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Doğan, kitap dağıtımının ardından öğretmenlerle bir araya gelerek onların gününü kutlayıp görevlerinde başarılar diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Kılıç Nevzat Doğan Alikahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title