Haberler

Doğan'dan Tekin'e "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine atanan Muhammet Ali Tekin’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine atanan Muhammet Ali Tekin'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

İl Müdürü Muhammet Ali Tekin'in, bölge çiftçisinin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Doğan, "İl müdür yardımcısı olarak önemli hizmetlerde bulunan sayın müdürümüzün, bundan sonra da il gıda tarım ve hayvancılık müdürü olarak başarılı hizmetlerine devam edeceğine, Adana tarımı için çok faydalı işler yapacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Tekin'e yeni görevinde başarılar dileyen Doğan, Adana çiftçisinin ilerleyen günlerde değişimi mutlaka hissedeceğini belirtti.

Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet Ali Tekin de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan'a iyi dilekleri için teşekkür eden Tekin, Adana tarımının daha iyi yerlere gelmesi için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akın Yüreğir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title