Haberler

Doğaka Kısa Film Yarışması Sonuçları Belli Oldu.

Güncelleme:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Osmaniye Belediyesi ile iş birliğinde Doğu Akdeniz Bölgesi'nde ilk kez düzenlenen, DOĞAKA Kısa Film Yarışması sonuçları belli oldu.


Bölgedeki kültürel değerlerin tanıtılması amacıyla; "KADRAJIMDAN DOĞU AKDENİZ" adını taşıyan, bu yıl ilk kez düzenlenen "Kültür ve Turizm" temalı DOĞAKA Kısa Film Yarışması'na gönderilen 17 eserden finale kalan 12 eser arasında ödül almaya hak kazanan eserler:

Birincilik Ödülü: Nagehan ÇAKAR Büyükaşıklar

İkincilik Ödülü: Ahmet BİKİÇ Koro

Üçüncülük Ödülü: Ferzan ÖZYAŞAR Süveydiye'nin Çiçekleri

Özendirme Ödülü: Mert GÖKALP İrme

Doğu Akdeniz Bölgesi illeri A protokolünün yanı sıra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Semir ASLANYÜREK, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin yapımcısı Nermin EROĞLU, Oyuncu Mete HOROZOĞLU, Osmaniyeli Halk Müziği Sanatçısı, Amatör Folklor Araştırmacısı, Halk Ozanı, TV Programcısı ve Köşe Yazarı Abdullah GİZLİCE, sinema ve tiyatro oyuncusu Dolunay SOYSERT' ten oluşan jüri üyeleri ve onur üyesi olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültürel Varlıklar ve Müzeler Eski Genel Müdürü Kenan YURTTAGÜL'ün de katılacağı "DOĞAKA Kısa Film Yarışması Gala Gecesi ve Ödül Töreni", 22 Temmuz 2015 Çarşamba Günü, 18.00- 22.00 saatleri arasında Antakya Savon Otel'de, gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kahramanmaraş Doğu Akdeniz Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title