Haberler

Doğa Sigorta'nın 'Ekip' Buluşması

Doğa Sigorta ile İstanbul ve Marmara bölgesi acenteleri toplantısı Sigorta Ekip İşidir’ teması ile yapıldı.

Doğa Sigorta ile İstanbul ve Marmara bölgesi acenteleri toplantısı Sigorta Ekip İşidir' teması ile yapıldı.

Doğa Sigorta ile İstanbul ve Marmara bölgesi acentelerinin iş ortaklıklarının güçlendirilmesi ve motivasyonlarının yükseltilmesi amacıyla düzenlenen 'Sigorta Ekip İşidir' temalı Acenteler Toplantısı, dün İstanbul Sürmeli Otel'de yapıldı.

'Sigorta Ekip İşidir' teması ile düzenlenen toplantı Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı ve Genel Müdür Burak Reis Özen önderliğinde acentelerin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda ilk olarak söz alan Yönetim Kurulu başkanı Nihat Kırmızı özellikle 2001 ekonomik krizinden sonra tekrar yapılanan ve yabancı yatırımcıların ilgi alanı haline gelen sigortacılık sektöründe Doğa Sigorta Kooperatifi gibi yerli sermaye aktörlerinin rol almasının önemine dikkat çekti.

Toplantının devamında söz alan Doğa Sigorta Genel Müdürü Burak Reis Özen Sigorta sektöründe sürdürülebilirliğin hem şirketler hem de acenteler için önemine değinerek, müşterilerine 2015 döneminde de en uygun çözümleri sunacaklarını vurguladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Marmara Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title