Haberler

Doğa Okulları Edirne Şubesi'nin 'Öğretmen-veli' Buluşması

Doğa Okulları Edirne Şubesi, 2015-2016 yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi öğretmen-veli buluşması ve tanıtım kokteyli gerçekleştirdi.

Doğa Okulları Edirne Şubesi, 2015-2016 yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi öğretmen-veli buluşması ve tanıtım kokteyli gerçekleştirdi. Güçlü öğretmen kadrosu ile yeni öğretim yılına hazır olduklarını dile getiren Edirne Lise Müdürü Ali Korkmaz, "Doğa Okulları olarak bu yıl eğitim ve öğretim çalışmalarımızda iddialıyız" dedi.

Doğa Koleji'nde gerçekleştirilen öğretmen-veli buluşma ve tanıtım kokteyline başta kolej yönetimi olmak üzere öğretmenler, veliler, öğrenciler ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Kolejin konferans salonunda anaokulu, ilköğretim, ortaokul ve lise öğretmenlerinin tanıtım sunumları ile gerçekleştirilen programda, veliler 2015-2016 yılı yeni sezon öncesi yapılması planlanan eğitim ve öğretim programları hakkında bilgiler aldı.

"TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Doğa Okulları Edirne İlkokul ve Orta Okul Müdürü Özgür Tezcan, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Tezcan, "Bu yıl Edirne Doğa Okulları'nda göreve başladım. Daha önce çeşitli kolejlerde yöneticilik görevlerinde bulunmuştum. Bu yıl sayın Lise Müdürümüz Ali Korkmaz ve sayın Ana Okulu Müdürümüz Nergis Azanpa ile birlikte iyi bir eğitim kadrosu oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Bu kadro çerçevesinde de öğrencilerimize iyi ve kaliteli bir eğitim vereceğimize inanıyoruz. Ben şimdiden ülke genelinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesi öğrenci, öğretmen ve tüm çalışanlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

"EĞİTİM VE ÖĞRETİM ÇALIŞMALARIMIZDA İDDİALIYIZ"

Doğa Okulları Edirne Lise Müdürü Ali Korkmaz, Doğa Okulları Edirne Şubesi olarak bu yıl iddialı bir öğretmen kadrosu kurduklarını ve başarıya endeksli çalışmalar yürüttüklerini belirterek şunları söyledi:

"25 yıl devlet liselerinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği yaptım. 13 yılda üniversite hazırlık bölümlerinde dershanelerde çeşitli görevlerde bulundum. 2015-2016 öğretim yılında Doğa Okulları Anadolu Lisesi'ne müdür olarak geldim. Doğa Okulları olarak bu yıl eğitim ve öğretim çalışmalarımızda iddialıyız. Çok iyi bir öğretmen kadrosu kurduk. Bu öğretmenlerimiz deneyimli öğretmenlerimiz. Bu yıl doğa öğrencilerimizle birlikte gerek TEOG sınavlarında gerekse YGS-LGS sınavlarında çok ciddi başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Edirne'de eğitim kalitesinin yükselmesi için canla başla çalışıyorlar. Ünlü ozanımız Aşık Veysel Şatıroğlu'nun da dediği gibi 'Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece'."

"GELECEĞİN BAŞARILI BİREYLERİNİ YETİŞTİRMEKTEN DOLAYI GURURLUYUZ"

Doğa Okulları Edirne Anaokulu Müdürü Nergis Azanpa da 2015-2016 yeni eğitim öğretim yılı öncesi çok heyecanlı olduklarını dile getirerek, "Geleceğin bireylerini yetiştirme noktasında İngilizce temel eğitimiyle birlikte çok iyi bir eğitim programı hazırladık. Oryantasyon dönemimiz başladı. Geleceğin büyükleri doğa harikası minik öğrencilerimize inanıyor ve güveniyoruz. Onlarla birlikte olmaktan dolayı gururlu ve mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Anaokulu, ilköğretim, ortaokul ve lise kadrolarında bulunan Doğa Okulları Edirne Şubesi öğretmenlerinin tek tek velilere tanıtılmasının ardından öğretmenler, veliler ve öğrenciler yeni sezon öncesi hatıra fotoğrafı çektirdi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğa Koleji Ali Korkmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title