Haberler

Doğa Konakları'nda Erken Teslim Müjdesi

Güncelleme:

BEZA İnşaat tarafından Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Doğa Konakları'nda yaşam Ekim ayında başlıyor. Bölgesinin ilk markalı konut projesinde, tamamı 95 m2 büyüklüğünde 2+1 tipte toplam 103 daire yer alıyor. Aydos Devlet Ormanı ve Pendik Sahili arasında özel bir konumda bulunan Doğa Konakları'nda daire fiyatları 165 bin ile 200 bin TL arasında değişirken, peşin alımlarda ise %10 indirim uygulanıyor.

BEZA İnşaat, Pendik Velibaba'da modern yaşamın ilk mimari projesi olarak hayata geçirdiği Doğa Konakları'nı hak sahiplerine Ekim ayında teslim ediyor. 2014 yılı başında temeli atılan projede oturumun Aralık sonunda başlaması planlanıyordu. Toplam 4.500 m2 alan üzerinde kurulu Doğa Konakları, İstanbul'un oksijen depolarından Aydos Ormanları'nın hemen yanıbaşında ve Pendik Sahili'ne de oldukça yakın mesafede bulunuyor. Isıtma sistemi, kablo tv, otopark, çocuk oyun alanı, depolar ve 24 saat güvenlik hizmetinin standart olarak sunulduğu projenin içerisinde ayrıca küçük bir de alışveriş merkezi yer alıyor.

Ev sahibi olmayı planlayanlara hayal ettikleri huzurlu yaşamı planlanan tarihten 2 ay önce sunan Doğa Konakları, bulunduğu lokasyondan ötürü yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Projenin etrafında; Sabiha Gökçen Havalimanı, Atış Poligonu, Marmara Üniversitesi Hastanesi, İstanbul Park, Organize Sanayi Bölgeleri, Viaport AVM ile Süleyman Şah, Okan, Sabancı ve Gedik Üniversiteleri yer alıyor. D100 ve TEM Çevre Yolu'na 5 dakika mesafedeki Doğa Konakları, otobüs ve minibüs hatlarının ise üzerinde bulunuyor.

BEZA İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Doğa Konakları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.dogakonaklari.com adresini ziyaret edebilir ya da (0216) 702 10 40 – 50 numaralı telefonlardan projenin satış ofisi ile iletişime geçebilirler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pendik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title