Haberler

Doğa Koleji'nde 10'uncu Yıl Coşkusu

Türkiye'de özel eğitim kurumları arasında yetiştirdiği başarılı öğrencileriyle adından sıkça söz ettiren ve marka olma başarısı gösteren Doğa Koleji, 10'uncu yılını Swiss Otel'de muhteşem bir gece ile kutladı.

Türkiye'de özel eğitim kurumları arasında yetiştirdiği başarılı öğrencileriyle adından sıkça söz ettiren ve marka olma başarısı gösteren Doğa Koleji, 10'uncu yılını Swiss Otel'de muhteşem bir gece ile kutladı.

Doğa Koleji'nde geride kalan 10 yıl, 1 Mayıs akşamı Swiss Otel'de coşkuyla kutlandı. Sürpriz hediyelerin de dağıtıldığı gecede tüm Türkiye'deki Doğa Kolejleri'nde en fazla kayıt yapan birimler ödüllendirildi. Doğa Koleji Kurucusu Fethi Şimşek ve Doğa markasının mimarı Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker birer konuşma yaptılar. Doğa Koleji'nin kurucusu Fethi Şimşek, 10 senede gelinen noktada emeği geçenlere minnettarlığını dile getirirken heyecanını gizleyemedi. Doğa Koleji'nin başarıyı elde etmenin ve değer

üretmenin yeni adı olduğuna dikkat çeken Şimşek, 150 öğrenciyle başladıkları bu yolculukta bugün 30 bin rakamına ulaştıklarını kaydetti. Şimşek, "Biz o günlerden bugünlere ulaşacağımıza inanmıştık. O gün inandıklarımız bugün gerçek oluyor. Çok kısa bir zamanda 100 bin öğrenciye ulaşmış olacağız. Doğa Koleji değer üretmenin ve başarıyı elde etmenin adı oldu. Sektörü farklı bir formata taşıdı ve farklı bir pozisyona getirdi" dedi.

"YAŞANAN GÜNLER UNUTULACAK GİBİ DEĞİL"

Şimşek'in ardından konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker ise, geride kalan 10 seneyi unutulmaz yıllar olarak tanımlarken hayalin ötesinde noktalara ulaştıklarını vurguladı. Yaşanan günlerin unutulacak gibi olmadığını dile getiren Gazanker, "Okulu gezmek için gelenlere neredeyse sınıf bile gösteremiyorduk ilk açıldığımız günlerde. Bugün geldiğimiz nokta hayallerin de ötesinde. Ama biz bugüne inanmıştık. Bundan birkaç gün önce bir arkadaşım tesadüfen bir Doğa Koleji

öğretmeniyle tanışmış. Sohbet ettiklerinde öğretmenimizin inanılmaz keyifli ve mutlu olduğunu öğrenmiş. Neden bu kadar memnun olduğunu sorduğunda öğretmenimiz 'Bize değer ve önem veriliyor, fikirlerimiz dikkate alınıyor' demiş. Ben biliyorum ki Doğa Koleji bünyesindeki her noktada bu mutluluk, keyif var. Çünkü Doğa Koleji insana değer veren bir kurum" şeklinde konuştu.

"SINIRLAR AŞILIYOR"

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda başlayan Doğa Koleji serüveninin Avrupa Yakası ve İstanbul dışı derken yurtdışına da açıldığını anlatan Gazanker, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de artık bir Doğa Koleji olduğunu söyledi. Sırada Avrupa ülkelerinin bulunduğunu ifade eden Gazanker, artık sınırların aşıldığını ve standartların her geçen gün yükseldiğini ifade etti. Eğitim modellerinin her geçen gün daha seçkin ve elit hale geldiğini aktaran Gazanker, "Standartlarımız yükseliyor. Doğa'nın algısının da

standardı yükseliyor. İstanbul'daydık, İstanbul dışına çıktık, buradan yurtdışına açıldık. Şimdi Avrupa'ya açılma dönemindeyiz. Şu sıralar bunların görüşmeleri yapılıyor. Artık sınırlar aşılıyor" diyerek sözlerine son verdi.

DOĞA'DAN DOĞA'YA BESTE

Doğa'nın 10'uncu kuruluş yıl dönümünün kutlandığı geceye pop müzik sanatçısı Doğa da bestesiyle katkı sundu. Doğa Koleji için beste yapan şarkıcı Doğa, salonu dolduranların büyük beğenisini kazandı. Doğa izleyenler tarafından ayakta alkışlanırken, gecede ayrıca yerli ve yabancı şarkılar seslendirildi.

Bir kampüsle ve az sayıda öğrenciyle yola çıkan Doğa Koleji, kendine özgü eğitim modelleriyle her sene biraz daha büyüdü. Bir kampus iken bugün 40 kampüs ve 30 bin öğrenciyle dev bir marka olmayı başaran Doğa Koleji, Türkiye'de eğitim anlayışına da yeni tanımlar getirdi. Doğa Konseptli Eğitim, SOES ve t-MBA Eğitim modelleriyle dünyada örnek olarak gösteriliyor. Hem sosyal konseptiyle hem de akademik başarılarıyla Türkiye ortalamasında birinci olan Doğa Koleji, sporun birçok branşında ulusal ve

uluslararası düzeyde çok sayıda şampiyonluğa ve birinciliğe adını yazdırdı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğa Koleji Swissotel İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title