Haberler

Doğa Koleji 87. Okulunu Edirne'de Açacak

Güncelleme:

Edirne Kampüsü 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerle buluşacak.

Doğa Koleji Genel Müdür Yardımcısı Ayfer Batı, okulun tanıtım ofisinde düzenlediği basın toplantısında, eğitim sektöründe 11. yılını geride bırakan, yeniliklerin öncüsü Doğa Koleji'nin modern eğitim modeli, misyonu ve sayılarıyla her geçen gün artan kampüsleriyle eğitimini Türkiye'ye taşımaya devam ettiğini söyledi.

Eski TASİŞ arazisinde, gelecek eğitim öğretim yılında Edirne Kampüsü'nün öğrencilerle buluşacağını ifade eden Batı, şunları kaydetti:

"Bu yıl 50 bin öğrenci sayısına ulaşan Doğa Koleji, 'doğa konseptli eğitim modeli' ile ana okulundan lise eğitimine kadar, öğrencisine hayatında gerekli olacak donanımı sağlayan bir eğitim sunuyor. 2014- 2015 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak olan Edirne Doğa Koleji, eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelini öğrencilerle buluşturacak."

Batı, ezberci eğitimin dışına çıkarak öğrencilere yaşayarak öğretme vizyonuyla ilerleyen kolejin, Edirne'deki kampüsünde teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkanı tanıdığını ifade etti.

Kampüste, fiber internet kullanımı, android altyapı, sınıf önü info ekranları ve akıllı tahtalarla donatılmış 39 dersliğiyle öğrencilere interaktif öğrenme imkanı sunulacağını belirterek, 7 bin metrekare kapalı alanı içinde kampüs havasında eğitim olanağı sunulacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Doğa Koleji Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title