Haberler

Doğa Dostu Diyarbakırlı Öğrenciler'e Memorıal'dan Ödül

Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması sonuçlandı.

Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması sonuçlandı. Çocukların hastane ve doktor korkularını yenmelerine yardımcı olmak ve kişisel yeteneklerini ortaya çıkarmak için düzenlenen yarışmaya, minikler bu yıl "Doğayı Koruyorum" konulu resimleriyle katıldılar.

Anaokulu ve ilköğretim kategorisindeki öğrenciler, Türkiye'nin 81 ilinden gönderdikleri 5 binden fazla doğa konulu resim ile yeteneklerini sergiledi. Yarışmada Diyarbakırlı öğrenciler önemli bir başarıya imza atarak Anaokulu ve ilköğretim kategorisinde ilk 6'da, 2 ayrı kategoride 3 büyük derece elde etti.

DİYARBAKIR'DAN 3 BÜYÜK BAŞARI

Bu yıl 12'si düzenlenen Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması'nın okul öncesi kategoride Diyarbakır Hattat Hamit Ortaokulu Ana Sınıfı Öğrencisi Demir Ali Tekdemir 2'nciliği ve Doğru Yükseliş Anaokulu Öğrencisi Neva Yaren Alban Mansiyon ödülü, ilköğretim kategorisinde Dilara Nur Özdemir 6'ncılığı kazandı.

TABLET VE BİSİKLET KAZANDILAR

Memorial Dicle Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde yarışmada dereceye giren öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri keyifli saatler geçirdi. Yarışmada 2'nci olan Demir Ali Tekdemir ikincilik Ödülü olan Vestel VTAB 10" Tableti Hastane Direktörü Dr. Abdurrahman Aktaş'ın elinden alırken, Dilara Nur Özdemir'in bisikleti Hastane Direktör Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Bingöl, Neva Yaren Alban'ın ödülü olan puzzle ise Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Emek Ilgın tarafından takdim edildi.

Törende konuşan Memorial Dicle Hastanesi Direktörü Dr. Abdurrahman Aktaş, "Türkiye'de sağlık hizmetlerinin öncüsü olan Memorial Sağlık Grubu, yıllardır sosyal sorumluluk projeleri ile de öne çıkmaktadır. Memorial Geleneksel Resim Yarışması'nda Diyarbakır'dan dereceye giren çocuklarımızın olması bizleri daha da sevindirmiştir. Yarışmaya büyük emek vererek katılan tüm çocuklarımıza uzun hayat yolculuklarında başarı ve sağlık diliyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Memorial Türkiye Dicle Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title